sminke, hår osv

HELLO DEBORAH

Ble veldig glad da jeg åpnet julegaven fra to venninner og blandt annet fant denne etterlengtede neglelakken fra Deborah Lippmann. Jævlig dårlige bilder, men den er ihvertfall i fargen Happy Birhtday, men på bildene har jeg brukt svart neglelakk under, noe jeg ihvertfall syntes ble veldig fint! 

I går var jeg på besøk til farmor på sykehuset, fordi hun har hatt hjerneslag. Ikke spesielt gøy, men bra å se at hun for det meste er den samme. Håper hun blir helt bra til slutt, selv om jeg har skjønt at det er stor sjangse for at man selv med opptrening ikke alltid blir bra igjen.. Resten av kvelden brukte jeg på å bake rundstykker (gikk overraskende bra??) og se ferdig sesong 4 av Gossip Girl. Pinte meg til å vente til jeg fikk dvd-en til jul med å se sesong 4, og det er jeg glad for at jeg gjorde! Chuck Bass er mannen i mitt drømmeliv, og med mine humørsvigninger for tiden klarte jeg ikke å stoppe å grine halve siste episode. Hoho, sånn kan det gå!

I dag sov jeg lenge, sto opp og spiste biff, og nå skal jeg straks dra til Marte, og vi skal slappe av masse ikveld, spise god mat, bake boller og starte på nytt med Gossip Girl sesong 1. Gleder meg, virkelig beste serien :-)

I CAME TO WIN, TO FIGHT, TO CONQUER, TO THRIVE

Hei påskeliljer!
I går dro jeg endelig til frisøren og tok ETTERVEKSTEN. Fy søren den var jo en halvmeter. Nå kan jeg endelig rette håret igjen, uten at det går et rett skille mellom brunt og blondt ved ørene. Woho. Herlig da :-)

Ble også jobb på meg i går, så stresstur til byen for frisør, og deretter nesten rett til frimurerlogen hvor jeg sto i garderoben på Kristian Valen-forestilling eller noe. Lettjente penger, men kunne godt jobbet lenger! Eneste minuset var den jævla nordlenningen som klikka fordi jakka hennes ikke hang der den skulle, (fordi den ikke hadde sånn å henge den på, og hun skulle absolutt ha to jakker på en krok) og dermed hadde falt ned og blitt hengt opp på en annen krok. Hun nekta å vente til det største rushet med folk ble ferdig, og sto i sikkert 10 minutter og klagde til ALLE rundt seg. Ikke like morsmt å måtte overse henne og alle kommentarene om at vi var amatører mens vi hentet jakkene til andre. Jaja, eneste morsomme var å se hvor sur hun ble når vi bare overså henne. Drittdame. 

Nå skal jeg bare spise middag før jeg scootrer ned til byen for å møte Nora og Rakel. Vi skal på kino og se I mørket er alle ulver grå, og jeg gleder meg både til filmen og å se dem igjen! Håper alle får en super søndagskveld :-)

vb - hvordan jeg vasker sminkekostene mine

Endre til 1080pHD for bedre kvalitet :)

Hallais kjære nuskelusker!

Storbloggarn da vettø, ska itj stå på videobloggan nei! Heh, ok. Lagde en video om hvordan jeg vasker sminkekostene mine, siden jeg har så lite å gjøre om dagene. Eller. Hvor lite av alt det jeg brude gjøre jeg faktisk prioritere å gjøre. Ok samma det. Når jeg først tok meg til til å vaske ale kostene, tenkte jeg at jeg kunne filme når jeg vasket et par av de, slik at leserne Marit? Merethe? Mine yttersk få lesere ihvertfall, kunne få se. Jeg har ikke gått til innkjøp av sånn greie man egentlig skal bruke, som er spesielt egnet for å bruke på sminkekoster, men jeg valgte ihvertfall å bruke shampoo og balsam. Aner ikke hva som er "rett" å bruke, har hørt alt fra det jeg bruker, til såpe, og zalo. (Skrives zalo sånn?? Rare greier. salo?) Funker fjell for meg ihvertfall!

Er alt for dårlig til å vaske kostene, selv om jeg vet hvor heslig det blir etter flere måneder, med all skitten, de døde hudcellene og bakterier som finnes på huden og på børstene. Esj. Om du ikke har vasket kostene på en stund, gjør det NÅ. Seriøst. Hvis ikke kan du ihvertfall ikke klage på uren hud.

Må bare si at de bruker en evighet på å tørke, så gjør det gjerne i flere omganger, så du ikke plutselig er uten alt som finnes av sminkekoster, og gjør det når du vet det er en dag til neste gang du skal bruke dem. Heller prioriter å bare bruke flytende foundation en dag, slik at kabukibørsten og solpudderkosten får tørke og så motsatt. You get my point.

Bruker dere å vaske kostene ofte? Hva bruker dere, og hvordan gjør dere det? Likte dere videoen?

På badet mitt: Hårprodukter


Ny greie på bloggen, jeg presenterer det jeg har på badet, eks hårpsodukkter som her, sminke, hudprodukter osv. Sounds ok?

SHAMPOO OG BALSAM: TIGI er et av yndlingsmerkene mine innenfor hårprodukter, og er etter min mening relativt billig samtidig som det er bra. På frisørsalong koster en pakke med både shampoo og balsam i stor flaske på 750 ml rundt 400 kr. Og den er drøy i bruk, man har dem i godt over et halvt år. Lukter dødsgodt, som alle produktene til TIGI, og denne er bra for tørt og slitt hår vi med krøller ofte har.

"SERIOUS CONDITIONER" HÅRKUR: Beste hårkuren jeg har prøvd, funker kjempebra og lukter godt. Også veldig drøy i bruk, i og med at dette er sånn type "økonomipakke" som er litt større enn den på tube som er mye mindre. Koster 5-600 kroner, men den holder foraltid. Min ser nesten full ut, og jeg har hatt den lenge! VIRKELIG et bra kjøp i forhold til størrelse og kvalitet. Jeg sover med den i håret om natten, og skyller ut på morgenen. Digger den!

MOISTURE SERUM OG VARMEBESKYTTENDE: Denne kule saken bruker jeg når jeg har kommet ut av dusjen og fått tørket håret litt. Bruker den i tuppene mest, men stryker litt gjennom hele håret også. Gir håret fin glans, og fungerer i tillegg som varmebeskyttende, noe som er lurt om man retter ut håret mye. Lukter utrolig godt! Koster rundt 200-250 kr i butikk. 

SHINER & DEFRIZZER: Gir håret fin glans og god lukt. Passer bra om man skal ut og vil at håret skal se glansfullt ut. Som det står på flasken: Camera ready, vil det også få håret til å se finere ut på bilder. Om man bruker en shampoo som ikke gir noen spesiell lukt er denne super for å få det til å lukte godt. Vet ikke hvor mye den kostet.

TØRRSHAMPOO: Genialt om du av en eller annen grunn ikke får vasket håret, og det begynner å se litt fett ut. Absorberer oljen som danner seg i håret og i hodebunnen, slik at håret ser fresht ut. Har reddet meg flere ganger når jeg har sovnet av før skolen, og ikke rekker å vaske håret som planlagt når jeg står opp. Vet ikke pris, men rimelig.

RETTETANG: Tenkte bare jeg skulle ta med denne og, siden det er jo faktisk en del av det jeg bruker på håret. Kostet masse, men har virkelig vist seg å være genial. Krøller og retter håret på notime, noe som er veldig greit for meg som har såpass mye krøller naturlig. Greit å kun beregne 10 minutter på det, i stedet for 20 sånn som med andre rettetenger. Kostet 2099 i frisørsalong, regner med den er litt rimeligere om man kjøper på nett. 

Any questions?

Max Factor-produkter deles ut til 200 heldige!

Anbefaler alle som er sminkeinteresserte å sjekke ut dette :)

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

Electric blue glitterDigger neglelakken her! Litt lys kanskje, men det er pga at jeg bukte en lyseosa/beige base coat. Tror den kommer til å bli enda finere med blå under istedet :)

Hva synes du?

Endelig pakke fra coverbrands!

ENDELIG. Har jo alltid likt coverbrands godt, siden det er gratis frakt og 25% på sminke bra bare minerals når jeg bestilte, men at det skal ta 9 dager å få det jeg har bestilt er litt i lengste laget spør du meg!

Uansett hvor lang tid det tok er jeg foreløbig veldig fornøyd med kjøpene! Pudderet har jeg jo prøvd før, bare ikke matte-versjonen, men resten gleder jeg meg til å teste ut ordentlig! Håper neglelakken holder lenge og øyenskyggen er bra :)

Imorgen tar jeg turen til Klopp, for en helg med hest, koselige jenter og chill!

Hårkur fra TIGI

Ble en tur til byen i dag, spiste lunsj på Graffi med jentene og kjøpte inn litt nødvendigheter. Ble en bukse, neglefiler og ny hårkur.

Har skrevet om den før og jeg gjør det igjen, elsker virkelig hårkuren "serious" conditioner fra TIGI. Den gjør håret glatt og fint, i tillegg til at det lukter veldig godt etterpå. Jeg bruker å sove med den i håret, og skyller den ut om morgenen. Da føler jeg virkelig at håret mitt har fått masse pleie, noe det trenger! Har fått den anbefalt av alle frisører jeg har snakket med, og det tyder nok på at det er kvalitet på den! Vanligvis finnes den på tube med 150 ml, men i dag slo jeg til og kjøpte en boks med 750 ml til bare dobbel pris. Sparer masse penger på det, denne kommer nok til å vare en stund :)

Bruker du hårkur, isåfall hvilken?

! great results may cause your hair's ego to inflate to astronomical proportions


Heihei, lenge siden sist! Heh, har hatt ferie, så da har jeg prioritert twin tip,  spising og sosialisering istedet for blogg (selv om jeg elsker bloggpusenmin over alt på jord <3333) Jeg gjorde ihvertfall en fornuftig ting, og dro til frisøren! For det første har jeg konstant slitt og tørt hår, og for det andre trengte jeg en ny shampoo og balsam. Jeg endte opp med kortere hår, og nye hårprodukter, så nå skal håret få en ny start igjen. Tror shampooen skal være veldig bra, ihvertfall for meg. Krøllete hår trenger jo mye mer pleie og er mye tørrere enn rett hår, så det kom ikke som noe sjokk at jeg endte opp med en shampoo som visstnok er perfect for weak, brittle hair that needs an intervention. Har tidligere hatt produkter som heter self absorbed fra tigi, men nå var det på tide med noe nytt! Gleder meg ihvertfall til å prøve den ut :)

Har du prøvd hårprodukter fra tigi?

Isåfall, hva synes du om serien?

Anbefaling: mascara fra YSL

Den siste tiden har jeg prøvd en mascara jeg er veldig fornøyd  med! Før har jeg brukt  Diorshow Blackout, som jeg har vært veldig fornøyd med, men denne er enda bedre! Jeg vet ikke helt hva den heter, men den er ihvertfall fra YSL, og er helt gullfarget. Den funker kjempebra, ihvertfall for meg som har veldig lange øyevipper. Den klumper ikke, og gir fint volum. Jeg trenger heller ikke å ta på flere runder, et par strøk holder i massevis :)

Hvilken mascara bruker du, og har du prøvd denne?

Lysere

Da ble håret litt lysere også! Hadde helt glemt å fortelle det, men her er altså resultatet. Fargen er vel kanskje ikke helt lik, blits, lys og alt det der vet dere. Men uansett, nå går jeg ihvertfall under kategorien blond igjen!

Leopard eyes

Her er bilder fra den natten jeg sminket leopardøyne! Ikke så vanskelig egentlig, men merker at jeg burde hadd mer gul øyenskygge og dipliner eller hardere eyeliner, denne var så myk at jeg ikke fikk til tynne streker... Men uansett, her er resultatet, hva synes du?


Tiger eyes

Når natten har kommet, og jeg ikke vil sove, ender jeg ofte opp med å sminke meg etter youtube-videoer, lakke negler osv. Jeg synes slike ting er kjempemorsomme, ihvertfall om det er noe litt avansert, som man ikke gjør til vanlig! Jeg har lenge vært veldig fan av Michelle Phan, som har mange sminke-tutorials på youtube, og i går natt prøvde jeg blant annet å sminke etter tiger-tutorialen hennes. Kjempeinteressant, og selv om resultatet ikke ble sånn superlikt synes jeg det ble veldig kult! Hvad tycks?

Om det er ønskelig, kan jeg legge ut flere øyesminkebilder, har blandt annet leopard eyes på lager :)


Inspirasjon|Michelle Phan @Youtube

Anbefaling: Clarins Daily Energizer

I høst har jeg hatt veldig tørr hud, men nå har jeg funnet noe jeg tror vil hjelpe masse! Clarins Daily Energizer er spesielt laget for ung hud, og skal gi masse fuktighet, samt å hjelpe mot uren hud mange unge har. Jeg har bare prøvd kremen og rensegeléen i noen få dager, men jeg merker virkelig forandringer. Huden føles mykere, og man kjenner virkelig at det gjør godt for huden. Magisk!

Anbefaling: hårkur

Håret mitt er ganske tørt og slitt, og derfor trenger jeg en god hårkur/balsam, som gjør håret blir mykt og skinnende. Hvilken shampoo og balsam jeg bruker har jeg skrevet om tidligere, men nå føler jeg at jeg burde anbefale en hårkur som jeg synes er veldig bra, nemlig S-factor serious conditioner! Den selges i frisørsalonger, (jeg kjøpte min på h2o) og den koster vel rundt 250-270 kroner, og holder til mellom 10-20 ganger, avhengig av hvor langt hår du har og hvor mye du velger å bruke. 

Den funker veldig bra for mitt hår, og det blir silkemykt, lukter mint-tyggis og er veldig drøy i bruk. Jeg bruker den omtrent hver 3-5 hårvask, og sover med den. Jeg vasker håret med shampoo, tørker det lett og har i hårkuren. Når jeg skal legge meg setter jeg opp håret i en topp, og legger en håndduk på puta. Når jeg står opp skyller jeg håret og tar en runde med balsam. Funker veldig bra for meg ihvertfall :-)tigi bed head: self absorbed

Da jeg var i byen på lørdag kjøpte jeg meg nye hårprodukter fra Tigi, an sjampo og en balsam. Jeg har tidligere prøvd sjampoen Dumb Blonde, som lukter helt sykt godt, men nå ble jeg anbefalt en annen type, nemlig en som heter Self Absorbed. De minner meg sykt om sommer, fordi de lukter herlig av appelsin. Jeg har bare prøvd de en gang, men de virker utrolig bra! Håret blir skikkelig mykt og skinnende, og de skal jo også hjelpe slitt og tørt hår, noe jeg sliter litt med! 


Prøvd noe fra Tigi før?
hits