mat

CHOCOLATE MOUSSE COOKIES

Hei småkjeks!

Etter en lang skoledag og litt avslapping på sofaen bestemte jeg meg for å gjøre noe annet enn å sitte å glo på pc-skjermen hele kvelden, og fant ut at jeg like gjerne kunne lage cookies! Har laget de en gang før, og synes deer skikkelig gode. Og de er ikke så usunne heller, om man bytter ut sukkeret med sukrin eller noe annet sunnere. Ellers er det ikke noe veldig usunt i dem, bortsett fra sjokoladen. Men om man bruker mørk sjokolade (70% kakao) har jo kroppen godt av å få i seg litt :-) Fant oppskriften her, og anbefaler alle å prøve den!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Har blitt litt lite søvn på med de siste dagene, så vurderer å ofre Grey's (<///3) for å sove. Muligens sove først, se greys og deretter hoppe i seng igjen. Tipper jeg går for det siste egentlig, om jeg klarer å stå opp igjen da..

Hva gjør mine søte ikveld?

cupcake and frappuccino

Jeg lever. Lever det gode liv med skolestress, fotball og null blogging. 

Ok da, så liker jeg å blogge, men pc'en min er fortsatt !#€"`(/&%€. Nå har jeg gidd den opp og bestemt meg for å gjøre det beste ut av mulighetene til skolepcpus. Det vil si blogging igjen, stort sett hver dag så lenge jeg har tid og mulighet!

Har ikke så mye spennende å fortelle i dag, utenom den store nyheten som gjør at alle hopper av glede. At jeg blogger igjen altså. Hva ellers? Ok, slutt. Seriøst.

Har lagt sunnhetsprosjektet med null god og usunn mat i ukedagene og bare kake ++ en dag i uka litt på hylla, sommer, konfirmasjoner, grilling, SOMMER og mange andre ting framover gjør at jeg ikke vil være den som må si nei takk til ting jeg blir tilbudt. Derfor feiret jeg at jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen med en cupcake og halvveis hjemmelaget frappuccino-milkshake. Anbefaler alle å blande frappuccinodrikken fra 7/11 med isbiter, vaniljeis og sjokoladesaus. Ikke like god som på Starbucks, men uansett. Nammi!

MakronerAh, godt! En gang i livet skal jeg dra til Frankrike, og sitte på cafè og spise makroner mens jeg ser på folk som går forbi.

Disse makronene ble laget i helga sammen med mine søte jenter, og ble kjempegode! Blir glad for tips til fyll om noen har :)

Verdens beste kyllingwraps!

Som den kokken jeg er (hehh...) tenkte jeg å legge ut en oppskrift på noe jeg synes er kjempegodt! Ikke bare er det godt til middag, bursdager og jentekvelder, men lager du litt ekstra er det kjempegodt å ha med på skolen, og putte i en mikrobølgeovn!
Mitt vanskelige nyttårsforsett

Dagens frokost ble sjokoladefondue med pære. NAM. Oreokake ble kveldsmat. Sunt liv!

Jeg merker at jeg burde legge om kostholdet, så det får bli mitt nyttårsforsett i år, nemlig å få et mye sunnere kosthold. Merker at jeg ble mye mer besluttsom etter at jeg så Victoria Secret Fashion Show, så det får bli min inspirasjon i året som kommer. Det kommer til å bli vanskelig, men jeg skal greie det! Har du noen nyttårsforsett?

ice cream?

Litt småsyk, så har ikke så veldig mye energi til blogging akkurat nå. Har sovet og hatt besøk, og skoledagen var skoledag, stress og læring.  Hadde forresten foredrag, og for første gang i historien hadde jegi kke med meg manus en gang! Det er stort for meg ihvertfall, siden jeg har andst for foredrag og alt det der.

SItter ihvertfall og spiser is nå, sånn går det når man er småsyk og issyk, og gir foreldre dådyrblikket. Verdt det!

Hva er din favorittis?

Mississippi mud pie

I dag dro jeg og Marita til Orkdal, for å slappe av, spise masse god mat og ri på hest. De to første tingene har det blitt nok av allerede, og med film og feltritt på tv har jeg det topp. I morgen skal vi ut på ridetur, på en åker, med verdens beste hest. Pictures tomorrow.

I kveld har vi laget sjokoladefondue, som vi har dyppet frukt i, men vi har også laget en sjokoladepai som heter mississippi mud pie. Kjempegod, men etter all maten jeg har spist i kveld, tok det ikke lang tid før jeg ble skikkelig kvalm. Men i morgen, da skal det spises kake!strawberry and banana to be precise

Er det noe som passer veldig til sommeren, så er det smoothies. Egentig passer det vel stort sett alltid, men det høres bedre ut å "sitte ute i sola med radio og en iskald smoothie" enn å "sitte inne med et pledd på vinteren å se ut på snøen med en iskald smoothie."  

Ihvertall, så har jeg en smoothie-oppskrift som jeg synes er veldig god. Jeg har en annen som jeg bruker å lage, men på grunn av lite utvalg i frukt osv, så ble det smoothie med det jeg fant :-)

Du trenger: (til ca to glass)
- ca 200 g jordbær, frosne eller ferske. (om du bruker ferske kan du ta oppi noen isbiter, slik at smoothien blir kald nok.) 
- en halv banan. 
- en halv mango.
- strawberry daiquiri drink mix.
- appelsinjuice.

Hvor mye jordbær du tar oppi bestemmer du jo selv, alt etter hvor mye jordbærsmak du vil ha. Med ca 200 g blir det ganske mye jordbærsmak. Prøv deg fram med hvor mye væske du trenger, start med litt, og fyll på med mer til du får den konsistensen du vil ha. Drinkmixen er veldig god i, og da har jeg oppi ca dobbert så mye av den som jeg har oppi appelsinjuice. Om du lager smoothie med ananas, kan du bruke piña colada drink mix. ain't getting any better

Holder på å skrive innlegget om helga, men venter fortsatt på de siste bildene jeg trenger. Forhåpentligvis kommer det i løpet av morgendagen!Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en mens jeg ser Paradise Hotel og spiser ris,  fruktsalat med mango og kiwi og iste. Elsker det!

Liker du fruktsalat? I så fall, hva liker du å ha oppi?

marthe

marthe

17, Trondheim

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits