klær, sko og tilbehør

MICHAEL KORSÅåå, materiell lykke! 18-årsgave fra mormor og morfar noen dager på forskudd. Lovelovelove :-)

JUST CHEAP AND MINIMALISTIC


Iii, kjøpte meg nytt smykke i går! Har ønsket med et slikt en stund nå, og mami var i det snille hjørnet i går og kjøpte det til meg. Jeei. Har gitt meg selv shoppeforbud til påske, bortsett fra spesielle ting jeg virkelig vil ha. Ha blitt flink, bruker jo nesten ingen penger for tiden. Får bare håpe det varer nå som sommerklærne har kommet i butikkene :-)

Nå ruller Gossip Girl på tv-skjermen, så jeg skal legge fra meg pcen og slappe av etter en dag med masse trening og stress. I morgen skal jeg på kjøretime, blir spennende!

YOU PUT HIGH HEELS ON AND YOU CHANGE

Whoever said money doesn't buy happiness never bought a pair of Jeffrey Campbell shoes.
Gleder meg bare til våren, så jeg kan bruke dem ute uten at jeg ser ut som bambi på glattisen. Snakk om glatte sko. Har ikke fått luftet dem så alt for mye den siste måneden, dustesnø. Men jeg elsker dem <3

 

ALEXANDER MCQUEEN SS12
Kan ikke annet enn å si at jeg elsker denne kolleksjonen. Mye sært-kult, men også masse blomstermønster og søte kjoler.  Veldig romantisk stil med blomstene og fasongene, og hodepynten passet perfekt til stilen. En stor inspirasjon for meg ihvertfall. Kunne gjort mye for den første kjolen for å si det sånn!

I'VE BEEN SHOPPING ALL MY LIFE AND I STILL HAVE NOTHING TO WEAR


Burgunder bluse/genser - Gina Tricot, 249 

Metallic  genser - Gina Tricot, 149

Blazer - HM, 299

Veldig glad for at jeg fikk mye penger og gavekort til jul, er så herlig å for en gangs skyld å nesten kunne kjøpe det man vil. Romjulsshopping as, gotta love it! Er ihvertfall veldig førnøyd med innkjøpene, og gleder meg til å bruke alt. Har så kleskrise for tiden, men dette skal endre seg, og jeg skal bli flinkere til å kjøpe det jeg trenger o virkelig har lyst på, og ikke bare det jeg plutselig finner i burikken men blir lei av det etter en uke. 2012 skal bli et bra år, også klesmessig! 

SHOEGASMDet tok sin tid, men endelig kan jeg meddele at jeg endelig har fått de etterlengtede Jeffrey Campbellsene! Vi er som et kjærestepar, sover ved siden av hverandre og ser på tv sammen. Nå er alle juleantrekkene reddet også, og her sitter en stykk storfornøyd jente!

Det tok sin tid, da jeg først bestilte hos nelly, men de greide å sende meg en pakke med kjoler??? i stedet. Når jeg fikk pakken fra dem var skoene selvfølgelig utsolgt, så sa hadetbra til kjolene og nelly. Drittside. Bestilte de da heller fra Lille Vinkel, men dette gjorde jeg forrige helg, så var veldig usikker på om jeg kom til å få de til jul. Til min store overraskelse gikk det kjempefort (er jo tross alt jul og masse som skal sendes rundt omkring i landet) og i går kveld tikket det inn en hentemelding på mobilen. Kan tro jeg ble dødsglad da jeg kom hjem og pappa hadde vært å hentet de på posten for meg. Har glist i hele dag jeg, og har måttet gått for å se på dem med jevne mellomrom for å forsikre meg om at jeg ikke drømmer. Love them!

LOVE RINGS


Smykkestativet mitt, med noen av ringene mine på! 

Hoho ingen blogging i går grunnet.. ridetime klokken 11 (!!!!!) og ellers chilling og soving etter natten før. Ble ikke så tidlig, for å si det sånn, lå død på sofaen store deler av gårsdagen. Og i dag, tirsdag og onsdag er det fullt fokus på skole, har nok å gjøre denne uka! Blir nok ikke blogg-prioritering, men får se hvor lei jeg blir av bare prøvepugging til slutt. Nå må jeg  finne fram historieboka, så håper jeg alle andre får en fin dag, uten skolestress :-)

JEFFREY CAMPBELL LITA SHOE - SVART ELLER BRUN?


Så fort jeg har fått spart opp nok penger, (eventuelt julegave HEI MAMMA OG PAPPA :):):) ) skal jeg bestille meg et par av disse herlighetene! Har siklet over dem i sikkert et år nå, og holder på å dø hver gang jeg ser noen som har dem. Har jo egentlig ventet ganske lenge med å bestemme meg for å kjøpe dem, dels fordi de koster mye penger og jeg da må være sikker på at jeg ikke kommer til å bli lei av dem, men også fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for farge :(:( Var en stund sikker på at jeg ville ha dem i taupe, sånn beigeaktig, men jeg syntes ikke hælen var så fin på dem. Jeg tenke også at brun/svart også gikk til mer, og da spesielt svarte. Men jeg er fortsatt så sykt usikker. Derfor trenger jeg alle som leser dette sin hjelp; hvilke synes dere jeg bør velge, og hvorfor?

I HAVE A DIFFERENT BRAIN. I HAVE A DIFFERENT HEART. I GOT TIGER BLOOD


| Gina Tricot Tee| Bik bok Skjerf |

Hei tiger cubs!
Tok på meg tigern i dag. Brøl? Hehe ja ok fy søren så rand0m (hehehe) bloggen har blitt i det siste. Skriver bare bullshit, men mennnn, jeg er bare bullshit. Har masse kult jeg skal blogge om, må bare...... orke å ta ordentlige bilder en dag. Dette er jo ikke akkurat.. super kvalitet. Og whaat hvorfor ser det ene øyenbrynet mitt dobbelt så stort ut som det andre?? Må gå å sjekke i speilet, håper ikke det er sånn az. Ok herrrlig det var ikke det. Ok nå skal jeg ut på joggetur. Håper det er nok lys (haha aldri i livet) til at jeg kan løpe intervaller på friidrettsbanen. Får håpe det går bra uten å se noe da. Går sikkert bra om jeg faller og brekker noe. Må jo sette bort scooterpuz (<////3) i morgen sikkert. Helvette å kjøre nå. Glatt og iskaldt. Men nå må jeg faktisk LØPE. Hehe bokstavelig talt. Snakkes da!

301011


Stikker på bursdag hade må løpe

JUST GOT TO LOVE CONVERSE


Yndligsskoene mine, definitivt! Elsker hvordan de ser ut, og ikke minst hvordan de kjennes ut. Liker at de ikke er så like, men at det er et par lave,  et par i skinn og et par med for inni (så jeg kan bruke dem på vinteren uten å dø.) Til sommeren kommer jeg nok til å kjøpe meg et par i hvit også, men gjør ikke det på høsten for å si det sånn. Trønder-høstvær og hvite sko hører ikke helt sammen hehe.

Flere enn meg som elsker converse?

 

ÅRETS VINTERJAKKE - NÅ KAN SNØEN OG KULDEN KOMME!

Eneste grunnen til at jeg kan godta at det blir vinter er vel at jeg kan begynne å gå med den nye jakken min! Vil ikke bruke den når jeg kjører scooter i tilfelle jeg tryner om det er glatt, bløtt osv, så skal vente til det blir for kaldt til å kjøre, så jeg må ta buss! Er veldig fornøyd med den foreløbig, eneste som gjenstår å finne ut er akkurat hvor varm den er. Men det lover godt allerede!
Greit å ha en jakke som ikke så mange har, i og med at denne er kjøpt på horze.no. En nettbutikk for heste- og rideutstyr, men de har masse fine gensere og jakker også! Og det vises ikke at denne er beregnet for ridning heller, så går ikke rundt å føler meg som tidenes hestegeek til vanlig. Heh. Hest as <3<3 Eneste jeg har merket som gjør den mer ridevenlig er at den har to glidelåser på sidene som man kan åpne, slik at den blir mer komfortabel å sitte i en sal med. Kommer nok godt med når jeg drar oppover til Klopp på onsdag for å tilbringe noen dager av høstferien der. Er også meldt SNØ, så kanskje det blir rideturer i snølandskap. Blir nok herlig uansett!
Synes om jakken? 

treningstjej!

| H&M genser | Vero Moda shorts | Converse/DNA converse | Selvlaget smykke av øredobb |

Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen med smoothien min og se Dexter! Har vært på joggetur ikveld, noe som er veldig bra til å være meg! Ikke så veldig slitsom pga av fotballkamp og 3t-trening imorgen, men uansett stolt over at jeg gjennomførte hele runden på 30 min uten å stoppe!

Er også veldig sliten (hehehe næææt) etter nesten endt første skoleuke. Den har ihvertfall gått veldig fort, og vært veldig avslappende med korte dager og bare henting av bøker, små informasjonsmøter, tur osv. Utrolig deilig med en såpass myk startpå skoleåret, men neste uke kommer det nok til å bli værre, med ordentlige timer osv. Blir også interessant og ha de nye fagene jeg har valgt, nemlig rettslære, psykologi og markedsføring og lederse. Noen som har noe erfaring med om det er morsomme eller bare dødskjedelige fag?

Mine favorittvesker

| Monki |

| Vero Moda |

| Mango |
| Aner ikke, kjempegammel! |

Jeg synes en veske kan gjøre veldig mye for et antrekk, og det er jo praktisk å kunne legge penger og mobil ++ i noe, i stedet for å gå rundt med det i hendene. Den første vesken er såpass stor at jeg kan legge pcen eller speilrefleksen i den, noe som gjør at jeg kan bruke den på skoledager der jeg ikke trenger å ha med så mye eller ting jeg vil ha med kamera på! Resten brukes egentlig mest for å ha mobil, penger, kort, digitalkamera osv i. 

Ikveld blir det søndagsfilm og brownies med søte jenter, før jeg tar en tidlig kveld så jeg er ihvertfall litt opplagt til første skoledag imorgen. Håper alle får en fin kveld! :)

Synes du de var fine, og isåfall, hvilken likte du best?

Feathers, animals and nature


Skal ikke klage på at mye av høstens mote når det kommer til tilbehør omhandler fjær, indianer-inspirerte ting og dyr! Jeg gleder meg nesten til høst nå, til å gå med store strikkegensere, og piffe dem opp med noe av det på bildene ovenfor! 

Noe dere likte?

Selvlaget nagleshorts
For en stund siden fant jeg ut at jeg hadde en bukse jeg aldri brukte fordi den ikke satt så fint nederst på leggene, var for lang osv. Der for tenkte jeg at jeg kunne klippe den om til shorts og gjøre noe kult ut av den. Jeg hadde lenge syntes at nagleshortser var utrolig kult, så tenkte jeg skulle gi mine kreative evner en sjanse til å finne på noe schhhhtilig. Kjøpte nagler på panduro, og satte igang!

På bildene ser dere ihvertfall resultatet! Vurderer å ikke ha brettede kanter på den, men skal se an litt når jeg har brukt den :) Den er såpass tight at det blir litt lårskvis når den er brettet (.........) og jeg tror kanskje den blir finere med litt rufsete kant. Hva synes dere?

Just cheap| cheap monday singlet | gina tricot bukse | mango veske | sko din sko |


Pirates of the Caribbean 4 ble sett på kino med Marita ikveld, og nå må jeg pakke ferdig og legge meg så jeg klarer å stå opp i 9-tiden imorgen. Da står Stall Klopp Galopp og en helg på besøk til slekt for tur! Gleder meg til å se igjen kjente fjes og hester, kjenner jeg gleder meg bare mer og mer til sisteuka i ferien, da jeg skal på rideleir der :)

 

Look in my eyes, you're killing me
| only eller vero moda shorts | gina tricot t-skjorte med paljetter og gjennomsiktig rygg | 

Da ble det litt sommervær her i Trondheim og! Gruer meg bare til neste uke, er meldt BARE regn hele uka.. Sov alt for lenge i natt, og fik kdet plutselig travelt med å dusje og ordne meg før vi fikk besøk av tante og søskenbarn til grilling på terassen klokken fire.

Nå har mamma, pappa og lil'sis tatt med seg søskenbarna mine på RBK-kamp, og nå skal jeg bare blogge ferdig og se litt Dexter før jeg tar turen til Marit for chilling hele kvelden. Blir vel litt film og noe godt og usunt å spise tar jeg ikke helt feil. Får også møte tantebarna hennes igjen. Har nesten ikke sett dem siden jeg og Marit var og besøkte dem i Mo I Rana i desember. Søteste ungene!

Hva gjør du i dag?

On his face is a map of the world

|Skjørt fra Gina Tricot - 299 kr|

Heihei, lenge siden sist. Hehe. Flinke bloggeren ja.

I dag har jeg vært i byen med 2 stk søte jenter,  Merethe og Ida. Vi dro til byen for å shoppe og spise mat og drikke milkshake på Graffi. Koselig å bare sitte på restaurant og chille, med god mat og koselige venninner.

Har nettopp hadd bursdag, så litt penger hadde jeg faktisk. Kjøpte meg en sårt trengt mascara, håper den er bra! Kan prøve den en ukes tid og så komme med en anbefaling om jeg liker den like godt som den forrige jeg hadde. Fikk også brukt noe av et gavekort jeg fikk på et skjørt fra Gina Tricot. Synes det var kjempesøtt, og har faktisk ikke et dongeriskjørt fra før, så dette ble ikke noe unødvendig nytt i klesskapet ihvertfall. Hva synes du?

Help me pick out shoes!


I morgen er det summer party, og jeg tenkte å ha på shortsen (som ser ut som et skjørt) som jeg kjøpte her en dag! Orker ikke å pynte meg så veldig mye, men må jo selvfølgelig ha på meg sko. Da er problemet å finne ut hvilke! Derfor tenkte jeg å spørre leserne (vennene mine som egentlig er de eneste, ilu) hvilke dere synes passer best :)


1: Wedges. behagelige å gå med, men blir kanskje varmt og litt lite sommerlig?


2: Pumps


3. Pumps

 

HJELP?

FloweredOk, har gitt opp redigering av bilder på kjære skolepc. Jippi. 

Kjøpte meg en shorts på Gina Tricot i går, når jeg og Merethe dro innom byen en tur etter skolen. Den ser egentlig ut som et skjørt, men er fortsatt en shorts! Kjempelett i stoffet, og veldig sommeraktig. Gleder meg til å bruke den i sommer. Den er mye finere på, så litt missformet ut når jeg hang den opp på veggen for å ta bilde.. Kommer sikkert et outfit i løpet av våren der jeg har den på, så stay tuned, eller noe sånt.. 

Nå har jeg akkurat tadd en pause fra prøvelesing, har ikke mindre enn to prøver på fredag, en på mandag og et foredrag på tirsdag, så blir ikke mye fritid på meg i dag og i morgen. Tips til øving; lag noe godt! Sitter med kakao og oreokjeks under et pledd på stua,  ting går så mye lettere!

Skal ta meg en ordentlig pause i jobbingen om en halvtimes tid, for å dra på Rosenborgkamp. De spiller mot Byåsen i cupen, og kampen spilles på hjemmebanen til laget mitt. Blir morsomt å se om Byåsen blir gruset skikkelig, eller om RBK går på en smell!

MANGO
Blondeshorts og chanel-inspirert veske fra Mango på Gran Canaria. Elsker butikken der, og gleder meg til å dra på den i Oslo til sommeren! 

Har forresten bestilt nytt batteri til pc'en min, så blir vel ordentlig blogging med redigeringsprogram som ikke vil si picnik.com fra neste uke en gang! Hater skolepc'en og at det ikke går an å laste ned noe fra den...


I want to paint it black and it doesn't matter what people think

Life's pretty good, and why wouldn't it be? I'm a pirate, after all

Nå blir det masse  blogging framover, bare så det er sagt!

Lillesøs har bursdag, så i kveld skal familien ut for å spise. Blir koselig. Deretter blir det kino med Annikenbestis, og vi skal se Black Swan. Gleder meg, tror den er veldig bra!

Jeg føler kveldens antrekk er veldig pirat-aktig, så i kveld er jeg pirat! Ha en fin kveld alle sammen!

bluse|Vero moda bukse|pieces ring|gina tricot belte|zara øredobber|brasil

Put your shoes in the air

Jaja, hunterpuses ble ihvertfall tatt i bruk i dag! Herlig, selv om det ble veldig kaldt. Håper de får inn fôret på Retro snart, da skal  de bli brukt enda mer!

I dag har jeg bare slappet av etter en lang skoledag med masse naturfag. Har et prosjekt akkurat nå, med planter og fotosyntese og alt der der, men plantene våre ville ikke funke helt, så vi sliter med å få teorien til å stemme med det som faktisk skjedde når vi varierte lys og vannmengde.

I kveld kommer Anniken en tur, skolelyset trenger litt hjelp, så supermarthe må hjelpe til med filmanalyse. Det er også sen fotballtrening, elsker å være på banen helt til lyset blir slukket kvart på 11 <333333 Eller ikke.
Støvler | Hunter, bukse | Gina Tricot, genser | Bik Bok, øredobber | Gina Tricot

I feel like a hunter

Da ble det Hunterstøvler på meg i går, til den herlige prisen 799. Ikke værst. Ble også litt andre ting, så nå har jeg mye nytt i klesskapet.

I dag har jeg vært på 3t, i byen, til Merethe for å lage bursdagsmuffins til Kirsten, og så til Marit med Liv en tur, for å lage smoothie, chille og hilse på hundevalpen, som viste seg å være svær. Skal ikke schæferhunder på 10 måneder være halvstore og fortsatt se ihvertfall litt valp ut? Denne var ihvertfall svær, liksom, voksensvær, og ja... Men søt da!


Gorgeous

Startet nesten alle på skolen i dag? Skjønner ikke greia jeg. Men uansett hadde jeg fri, så jeg sto opp tidlig for å dra til byen, hadde jo masse gavekort fra jula, pluss at jeg trengte litt skoshopping , hehe. Fant skoene jeg har siklet lenge etter, så nå er livet perfekt. Elsker dem, og gleder meg til å bruke dem masse masse framover!When you have money, shopping is dangerous

Jaja, her er noe av resultatet fra gårsdagens shopping. Ble en deeel mer, men dette er vel det jeg ble mest fornøyd med!

I dag har jeg ingen lekser, så fram til trening klokka 8 skal jeg bare slappe av, og prøve å bake noe. Heh, håper ikke huset tar fyr...

|Støvletter-din sko | lange, tykke sokker - BIK BOK | Fôrede converse - Skoringen |

| Tightser - Only | Genser - BIK BOK |

| Jakker - HM |

| Armbånd og øredobber - Cubus |

A squirrel is just a rat with a cuter outfit[Alt fra Gina Tricot]

Wedge-wedged-wedges

Som sagt var jeg i byen i går, og som alltid kommer jeg ikke tomhendt hjem. Ble veldig fornøyd med skoene, har alltid lurt litt på om wedges var noe for meg. Disse falt jeg ihvertfakk for med en gang :-)


Foundation fra i.d, kost og pensel fra The Body Shop

Skjorte og singlet fra gina.


Wedges i mykt skinn fra Bianco.

sydenshopping

Mallorca, som alle andre kjente sydensteder, var fylt med jallabutikker og alt-mulig-butikker. Likevel, innimellom alle butikkene fylt med fake klokker, strandvesker og bademadrasser, finnes det mange butikker med utrolig fine og ikke minst billige kjoler og accessories. Det ble litt tid til butikken i syden, men kresen som jeg er endre jeg ikke opp med så mye. (Kan også skyldes av at jeg var en del mer opptatt av mat der nede...) Men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte, nemlig en kjole og et par øredobber. 

Om du skal til Mallorca og vil shoppe, anbefaler jeg at du tar turen innom gammelbyen i Alcudia. Kjempekoselig liten by, med masse god mat og mangemangemange herlige butikker. Da snakker vi ikke jallabutikker, men ordentlige klesbutikker og skobutikker med mange fantastiske ting! Virkelig verdt turen!

Blogglysten har jo faktisk kommet tilbake litt, så ikke se bort i fra litt mer blogging framover! I kveld blir det nok chilling med jentene, film og godteri eller noe. Gleder meg :-)

Rosa blondejole, fra en kjempesøt butikk i Port d'Alcudia. Kostet 26 euro.


Øredobber kjøpt i gammelbyen i Alcudia. 

Endelig litt sommerfølelse

Blogglysten er ikke akkurat på topp, men sammen med sommerfølelsen kjenner jeg at den vokser ihvertfall litt for tiden. Her er uansett dagens outfit for bursdagsfeiringen med familien:


bluse : vero moda | shorts : only | sko : din sko | belte : gammelt

white laces

Noe som den siste tiden har blitt veldig populært er såkalte sykkelshorts, enten alene eller under vanlig shorts. Jeg synes det er veldig fint, ihvertfall under dongerishorts. I dag var jeg i byen, og da fant jeg meg en enkel sykkelshorts/undershorts med blondekant på Bik Bok for 99 kr. Jeg synes den gjorde shortsen min mye søtere! Gleder meg til å  bruke den om det blir sommer i det hele tatt her i Trondheim i år...


bursdagsoutfit og jentekveld

I dag feirer mamma bursdag, og i stua sitter ihvertfall deler av slekta. Kos! Jeg gruer meg til dessert-delen, fordi jeg elsker oreokake, og klarer derfor aldri å stoppe... 

Snart kommer Marit (fym.blogg.no) og skal hjelpe meg med å spise meg feit. Senere i kveld blir det film og taco til Marte Valø sammen med ihvertfall Anniken og Hannah, og jeg ser fram til en koselig kveld med jentene!


Skjørt: Zara | T-skjorte: Zara | Sko: Har ingen anelse, Trondheim torg?

new shoes

Jeg har ikke godt av byturer. Eller. Åhh, shopping er gøy! Orker ikke å legge ut bilde av alt det jeg har kjøpt etter to dager i byen, det er aaaalt for mye. Huff, det svir i pengboka til mamma etter dette ja.. Men sykt verdt det! 

Nå er Marita her, og vi skal spise is og se film, kos!


ahh


anorakk, liker vi det?

Noe som mange har begynt å gå i nå i vinter er anorakk. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, det er liksom litt drøyt. Det går jo til en viss grad i fjellet og på skitur. Da er det jo liksom litt søtt og gammeldags, og det liker jeg. Men å bruke det offentlig, som vanlig jakke? Hmm...

I bilen på veg til skolen i går kom vi inn på det temaet, og da fortalte mamma at hun hadde to stykker liggende en plass i huset, og i dag prøvde jeg den ene av de!


Liker ?

in love

Jeg har funnet tidenes fineste wedges. Herreguuud, jeg smelter! Men jeg tviler litt på om jeg vil bruke nesten 3000 kroner på et par sko, som kan vise seg å ikke passe, siden jeg må bestille de fra USA osv. Jeg har litt varierende skostørrelse, så det kan bli et problem..


Jeg fant de på bloggen til Cecilie, som for ørvig er tidenes beste mote/hverdagsblogg. Den er sykt bra, verdt en tur innom!

Watch'a think?

dagens innkjøp
hits