hverdagen

BLOGGEN JA

Wops lenge siden sist? ANYONE MISSED ME?? Neivel. Fint at jeg blogger likevel da. 

Herregud tror jeg har glemt hvordan blogging foregår. Skjønner ikke hva jeg skal skrive. Kaanskje fordi jeg må prøve å sile ut litt hva som er viktig å få med. Blir sikkert et par uker til neste gang, så må ta med litt av hvert, sånn for å oppdatere mine mange lesere. Overser hva statistikken viser og lever i troen på at det er noen her. Gi et lite pip? Neida, ska

Jaa, ble frisk etter diverse ørebetennelse osv fra sydenturen. Så... 

Tok en hestehelg igjen. Har så utrolig mange stygge bilder av hesten her, ler meg ihjel. Koste meg ihvertfall kjempemasse med herlige jenter, håper det blir en tur utover igjen snart! Tror ikke noen ting slår Klopp om våren :-)

Dip-dyet håret rødt. Dødsmorsomt, men vanskelig å få bort fra hår, hender, klær og gulv. Just sayin'


Prøvde ut negl-klistremerker og gikk rundt med blomster og sommerfugler over rosaglitrende neglelakk. Akkurat så søtt som jeg ville ha detm anbefales å prøve ut!

pic.twitter.com/TFBAdJI3

Overlevde natt til 1. mai og partyx2 på en uke. Blitt kjent med masse nye folk, bilvors, jellyshots, politisk fest, drikkeleker, gale russ og det som er. Tror ikke så mye av det egner seg på bloggæææn da. 

Og så konf til min kjære lillesøster. Koselig dag med hele slekta, spiste alt for mye kake tho. 

 

Og DET er vel egentlig det som har skjedd siden sist. Nå er det natt her, underskudd som f.

MÅ FORRESTEN NEVNE AT JEG JOBBET PÅ AVICII-KONSERTEN, OG DET KVARTERET AV SELVE KONSERTEN JEG FIKK MED MEG VAR DET SYKESTE JEG HAR OPPLEVD. FOR EN STEMNING!!!

EN UFORGLEMMELIG PÅSKE

Påska var utrolig herlig. Koste meg masse med familien og kjære Vilde! Soling, bading, strandliv, shopping, uteliv og restaurantbesøk preget dagene, og det sier jeg ikke nei takk til! Har så utrolig mange syke minner som jeg nok kommer til å ha resten av livet! Nå venter jeg bare på sommeren, og at Vilde skal komme hjem igjen :-)

Ellers kan jeg meddele at jeg ikke kom lenger enn til flyet på vei hjem før jeg ble syk. (Skal sies at jeg var syk en dag i påska også da) Så den siste uka har jeg stort sett ligget i senga med forkjølelse og ørebetennelse. Fikk lang ferie da? Men nå er jeg heldigvis på bedringens veg, helga her gjorde godt. Resten av familien var på røros på sluttspill i håndball med lillesøsteren min, så jeg hadde huset for meg selv, noe som bare skjer... den helga i året det er sluttspill. Så jeg utnytta den godt, og chilla max. Null house party og ville kvelder her nei, heller fjordland, grandis, filmer og godteri. Fikk til og med besøk av to snille gutter i går, som lagde taco til en syk jente og som lå godt planta i sovesofaen med dyner, puter, ben&jerrys og skrekkfilm og hadde skikkelig jentekveld med meg. Vokset til og med leggene, ja... Var ihvertfall koselig, selv om det ble litt sent før jeg kom meg i seng i går. Så nå må jeg bare gjøre masse skolearbeid før jeg skal legge meg i senga med smoothie og film ikveld.

Nå: bildedryss

LA GENTE ESTA MUY LOCA

Trenger vel egentlig ikke å si at jeg har det heeelt greit her i varmen. Påske med sand i stedet for snø er så utrolig me bedre! Og når man i tillegg tilbringer den med superjenta må det jo bli bra. Har ligget på stranda på dagen, og deretter middag og et par ganger ut på byen. Kan leve med det, selv om det ikke er såå morsomt å stå opp tidlig etter en litt for sen natt. Men hva kan man si, musikk, dansing, spandable turister og kjekke gutter sier man ikke sei til! Har også blitt kjent med noen jenter som er her på ferie, alltid morsomt å møte nye folk :-)

I kveld blir det roligkveld, og vi skal ut å spise med moren til Vilde som har kommet nedover med kjæresten. Gleder meg, elsker å spise ute, og når det er så billig føler man ikke at man sløser bort pengene heller! 

God påske til alle <3

 

NESTEN FERDIGPAKKET

For en uke siden hadde jeg sååå lyst til å begynne å pakke til GC, og for noen dager siden måtte jeg bare begynne å planlegge antrekk og legge fram alt jeg ville ha med. Skjønte jo fort at det ikke kom til å gå da alt som gikk gjennom hodet var "den må jeg ha med, og den, og den, og DEN, OG DEN, OG DISSE TO DA SELVFØLGELIG, KAN JO IKKE GLEMME DENNE OGSÅ" Nå er det ikke like gøy, når jeg vet jeg må, og jeg vil ha med alt for mye. Greide likevel å krympe haugen med klær en anelse, og føler ikke jeg har med meg såå mye, selv om kofferten er relativt full. Rutinert som familien er tar de med en stoor ekstra bag til alt vi ender opp med å kjøpe. (ryktes stoor Zara og Primark i Las Palmas? Og den superstore sportsbutikken må vi jo også innom og hamstre treningstøy) 

Blir egentlig litt forvirra av alt jeg skriver i forhold til hvem jeg skal dra med osv, men jeg reiser altså nedover med familien, for så å hovedsaklig bo hos venninnen min Vilde som går skole der i år. Så kommer nok til å henge litt med både finjenta og familyen, har ikke funnet helt ut av det enda, så tar det som det kommer :D Blir nok en uke med en fin blanding av strand, trening, shopping, restauranter og uteliv regner jeg med. Gleder meg masse, elsker å komme meg litt bort fra Norge tidlig på våren på denne måten!

GJENSYN
Endelig har Amanda kommet til Trondheim igjen! Er ikke mange månedene siden sist jeg så henne, men hele to år siden hun var her sist :-) I dag hadde jeg bare skole fra halv 10-11, så hum ble med der før vi tok turen til byen for litt shopping og mat. Tok årets første frozen yoghurt og lunsj på graffi. Kyllingsandwichen der er såå god, og milkshaken ikke minst. Fikk kjøpt litt nytt, blandt annet en etterlengtet plommerød neglelakk fra Essie, toalettmappe fra Make Up Store og hvite converse. Nå skal jeg holde meg litt unna shopping, regner med det blir litt av det i påska. Hello Gran Canaria, bare to uker igjen nå!!

I kveld kommer det noen jenter hit, og vi skal spise mat, se The Voice og slappe av! Blir helt sikkert kjempekoselig, lenge siden jeg har sett flere av dem! Håper alle får en herlig dag, og en super helg :)

FERIE


Til tross for rødt flagg i bakken og stor snøskredfare dro jeg og Anniken til Oppdal i går. Sto opp halv 7 (SKJERA?????) på en fridag for å ta toget klokken halv 9. Måtte GÅ fra togstasjonen til bakken da vi ikke orket å bruke penger på taxi fordi det ikke gikk noen skibuss, men vi kom oss opp til slutt, og hadde noen fine timer i bakken. Kjørte mest over fjellene mellom anleggene, noe ihvertfall jeg synes er morsommere enn å kjøre ned vanlige bakker. Du kan bare slippe opp og kjøre så fort du klarer bortover og få med deg den fine utsikten. Hadde 3,5 time fra bakken stengte til toget gikk hjem igjen, men vi slappet av på restaurant og dro på butikken, så det ble ikke så alt for kjedelig :-) 

Om en liten stund skal jeg ta turen opp til Langklopp for noen dager med hest, avslapping og kos med jentene. Gleder meg masse til å være der igjen, er jo flere måneder siden! Kribler i bena etter å ri lange turer og få holdt på med min favorittsport/hobby!

MY NEW BABY


Etter noen forferdelige uker med en murstein av en mobil, har jeg endelig en ny smart-telefon i hus. Flinke meg klarte å få min forrige frastjålet på nyttårsaften, (sammen med jakke, busskort og penger) men i og med at jeg fikk igjen nesten 2000 kr på forsikringen kan jeg nesten prise meg lykkelig over at det skjedde. Fikk denne nesten "gratis" siden den forrige sikkert bare hadde klart en måned til, den var så ødelagt stakkar. Nå håper jeg bare at denne funker bra, jeg er alt for avhengig av fulltastatur til å ha iphone, så denne var nesten det eneste alternativet. Synes den er søt-stygg da, ser litt ut som en kalkulator, men søt fordii. Vi kommer nok til å bli gode venner!

BUSTEHUE

Ok hvorfor ser jeg gravid ut på i skyggen på det siste bildet?? Tar det som et tegn på at det er på tide å slanke seg litt. Hoho.

Ser ut som et troll på hodet, men altså.. Skylder på kameraet. Det måtte lades, så da måtte jeg prioritere en god powernap før autfait. Da går det som det må gå, og jeg våkner ikke akkurat fresh for å si det sånn. Dette blir nok et kjedelig innlegg, har ikke gjort noe som helst i dag. Lang skoledag, lagde middag og så.. har jeg ligget under dyna i sofaen med tven på og pcen ved min side. Det mest spennende var vel Frustrerte Fruer,  tirsdagenes høydepunkt! Burde dratt ut å jogge, men slasken gjorde jo da selvfølgelig ikke det. Dårlig samvittighet for det nå da, så får ta det igjen en dag!

Nå tar jeg snart natta, så jeg er klar for enda en lang skoledag i morgen. Skal heldigvis se film i morgen tidlig, så det blir nok helt greit. American History X innbiller jeg meg at jeg har sett før, men at jeg har godt av å se den igjen, da jeg ikke tror jeg fulgte med så veeldig forrige gang. Den er jo ganske bra, er den ikke?

301211
Pappa feirer bursdag (gratulerer med dagen papi <3) og vi har besøk av slekta og mitt nydelige søskenbarn på 2 år. Tror faktisk han er den søsteste ungen jeg vet av, no kidding. Helt gal da, men i et kvarter av gangen går det bra. Herregud han og broren på 5 er gale, må nesten bare gjøre meg ferdig så jeg kan passe på dem.. Hører ting begynner å gå i gulvet på rommet ved siden av nå. Ikke bra.

Skal forresten møte Vilde (<- link)  ikveld, gleder meg masse til å se henne! Hun går skole på Gran Canaria, så har ikke vært med henne siden i sommer. Blir superkoselig <3

CHRISTMAS ISN'T A SEASON. IT'S A FEELING

God jul til alle! Julestemningen kom med Coldplay-konsert på tv i går kveld, og har egentlig holdt seg ganske bra gjennom i dag også. Sto opp til Askepott, spiste grøt med mandel (jeg fikk mandelen og premien var flaxlodd der jeg faktisk vant 500 kroner!) ordnet meg og så dro vi til kirka. Litt rart å være der igjen, forrige gang var det ikke akkurat en så veldig koselig anledning... Satt med tårer i øynene store deler av tiden for å si det sånn. Men juletradisjoner må man jo holde! Var godt å være der igjen, for å feire noe denne gangen.

Nå har vi akkurat spist ribbe og masse annet med  mamma, pappa lillesøster og 3 stk besteforeldre, og nå ser vi Blåfjell før vi skal åpne gavene. Laget oreokake i går, så når jeg ikke lenger er kvalm etter å ha spist så mye middag tror jeg det blir godt med kake! Håper alle får en super dag videre, så snakkes vi. Skal legge ut bilder fra kvelden før vi drar bort for å spise middag i morgen :-)

JULEGLØGG

Vet ikke hvordan det gjøres ellers i landet, men for meg er siste skoledag før ferien i morgen. Liker egentlig de siste skoledagene før ferien, alltid så koselig! I dag hadde vi volleyball-turnering og i morgen skal vi spise grøt og se juleforestilling. Blir koselig, vet det er mange flinke som skal opptre :-)

Nå sitter jeg og drikker gløgg og spiser brendte mandler, for å prøve å få litt julestemning, så regner med den kommer snart. I dag skal jeg bare slappe av som vanlig, og kanskje dra en tur for å levere julegaver rundt omkring. Er så stress å begynne med det lille julaften osv, så tar det like gjerne nå. Dessuten starter sistesesongen av frustrerte fruer på tv2 ikveld, så da har jeg noe å se fram til. 

I LEFT THE KEYS UNDER THE MAT TO OUR FRONT DOOR FOR ONE MORE CHANCE TO HOLD YOU CLOSE


Herrrregud burde vært ulovlig å blogge dårlig, bare for å forhindre at alt mulig usaklig og uinteressant havner på bloggen. Har faktisk tidenes kjedeligste liv for tiden, men får vel kjøre på med litt anbefalinger, outfits, bilder osv framover! Tips til konkrete tema osv mottas med takk iallefall. 

Dette har vært en vanlig hverdag for min del. Først skole, så........ ingenting viktig. Har bare sett tv, lest blogger, sovet, konstant småspist osv, the daily routine. Nå skal jeg slappe av enda litt mer før grey's begynner. Skal prøve å legge meg tidlig i dag, så jeg slipper å duppe av i hver eneste rolige time på skolen. Hater å måtte jobbe skikkelig for å fokusere på den kjedelige filmen i et mørkt rom. Dømt til å mislykkes! 

SINCE LAST TIME


Siden sist ja.

Har egentlig bare brukt tida på skole i ukedagene og jobb/soving i helgene.............

Gleder meg til lønna kommer inn på konto og jeg kan bruke pengerrr igjen. Må jo kjøpe meg noe nytt til jul? Brukte mine siste penger på skoene på bildet i helga, så nå er jeg blakk fram til forhåpentligvis helga. Ser for meg at det blir søndagsshopping da!

Og så må jeg jo ha penger til skoene som snart dumper ned i postkassa mi. Gleder meg til å vise dem fram og bruke dem i jula, har jo siklet etter dem i et års tid nå. Hjalp jo heller ikke at alle plutselig begynte å like dem og jeg så de på blogger overalt, så hade pengene, hello Jeffrey Campbells.

Rakk også å bake pepperkaker og lussekatter med fam og Valø i går, fikk endelig kjent litt på julestemningen ihvertfall. Ser dere forresten at pepperkaken med djevelhornene er meg eller? Ok det er ikke horn, men hår ifølge valken, mennnne? Har ihvertfall fått det etterlengtede mellomrommet mellom lårene så de ikke gnisser når jeg går, så det bør jo være motivasjonen etter jul. Valø ble ihvertfall lik da, lange håret og snø på beina fordi hun valgte å gå der det var dypsnø på vei hit....... Smarta. Fikk også kjøpt inn noen julegaver i går, søndagsåpent i byen er greit fram mot jul nå! Må forresten ta med meg kameraet dit en dag, det er så utrolig koselig i Trondheim sentrum for tiden! Lys og boder og julegran og det som er. Sikker på at dokker ikke ska kom hjem te jul da USA-jentrr?

Nå skal jeg finne fram lussekattene og plassere meg foran tv'en som vanlig. Roligkveld som vanlig. Alt for mye usunt som vanlig. Desember as!

FINFIN DAG


1. desember, kalendergave, kalendergavekjøping, frisørtime og null lekser å tenke på garanterer for en fin dag her i huset! Elsker førjulstida, er alltid så koselig. Dagen startet med at jeg sto opp og åpnet den første kalendergaven, og som jeg har nevnt tidligere på bloggen sto skinnhansker med pelskant på ønskelista til jul. Og tror dere ikke jeg fikk det i kalenderen da? Ble kjempeglad, og gleder meg til å bruke dem. Etter en lang men faktisk ikke så kjedelig skoledag dro jeg til byen for å kjøpe inn litt flere smågaver til kalenderen til lil'sis. Liker nesten bedre å kjøpe inn gaver enn å få, det er så koselig å gjøre noe for andre innimellom! Fant ihvertfall masse, og skulle gjerne hatt alt sammen selv. Håper ihvertfall hun blir fornøyd med dem :-)

Hadde også frisørtime, noe håret mitt trengte veldig! Det hadde blitt veldig slitt, så nå sitter jeg her med en del kortere, men mye sunnere og finere hår. Skal bli kjempeflink til å kure og være snill med håret mitt, hater at det blir så lett slitt og tørt pga krøllene. Frisøren min er også verdens koseligste, og hun rettet ut håret mitt fordi hun ikke hadde sett meg med rett hår før og hadde så lyst til å se det, og i tillegg sminket hun meg etterpå. Sitter her med lilla sotede øyne, og synes det var uvant, men kjempefint! Det er jo veldig fint med lilla til brune øyne, så skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å prøve det ut senere en gang. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se nissene over skog og hei. Gleder meg, har hørt det er kjempebra? Håper alle sammen får en super kveld i alle fall!

HARSTADHELG

Siste bildet er fra bloggen til Sophie forresten.

Overlevde en helg i storbyen! Hadde det kjempekoselig, utrolig herlig å se Amanda igjen. De to første bildene er fra lørdagskvelden, da vi dro ut etter kinoen, og det siste er fra skolen på fredag. Møtte masse koselige folk i løpet av helga, som jeg håper jeg ser igjen neste gang jeg er der.  Har allerede begynt å snakke om når Amanda skal komme på besøk, så jeg regner med det blir rundt mars en gang. Blir nok kjempekoselig, selv om hun ikke får møtt mange av vennene mine igjen, siden de enda er i USA :(

Har tidenes tentamensuke nå, spansk på mandag, matte i dag og nynorsk i morgen. Spansktentamen vil jeg helst ikke snakke om. Måtte faktisk søke opp annethvert ord jeg skulle skrive, og når jeg var ferdig orket jeg ikke å lese over det, skjønte jo ikke en gang hva jeg hadde skrevet. Men matte gikk overraskende bra! Føler jeg fikk til en del, og sånn var det ikke i fjor for å si det sånn. Da ble jeg bare letta når jeg bare strøyk på del 1, men fikk redda meg opp på en treer pga del 2. Hoho. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden før det blir Grey's og enda mer chill ikveld :-)

BREAKING DAWN
I dag har jeg, Amanda og Anne-Sofie vært i Harstad by. Ble lite shopping bortsett fra noen småting, som kalendergave til lil'sis osv. Vi tok derimot turen til Gründer, og spiste frokost/lunsj. De har verdens beste smoothie der, pluss masse annet godt. Kjempekoselig :-)

Nå skal jeg, Amanda, Anne-Sofie og Sophie på kino for å se Breaking Dawn. Så den tidligere i uka, men en twilight-fan har vel bare godt av å se den en gang til. Jeg gleder meg ihvertfall uansett. Etterpå er det snakk om å dra ut en tur, så vi får se hva kvelden bringer.

Håper alle får en super kveld ihvertfall! 

WE ROLL THE DICE WE PLAY LIKE FOOLS

Overlevde første døgn i Harstad!!! Har vært på skolen, skolelyset Marthi drar jo frivillig på skolen når hun har langhelg. Men var koselig å møte venninnene til Amanda, kjempesøte :-) Nå har vi spist taco, og ikveld er planen å dra på jentekveld hos en annen venninne av my host for the weekend. Tipper det også blir koselig, artig å møte folk fra andre deler av landet og snakke om annet enn trønder-sladder for en gangs skyld.

 

BE AWARE OF GREAT UGLYNESS


HAHA FY FAENNN fiiin! Amanda er soet da, finjenta!


Jeg er vel ikke den eneste som stjeler pappas store t-skjorter for å sove i dem? 

Endelig har jeg kommet til Harstad igjen! Etter stress-flytur (ikke såå flink til å finne fram alene på en stor flyplass med liten tid mellom flybytte og null retningssans) kom jeg og bagasjen min oss fram til regn................ og Amanda! Er hele to år siden jeg var her sist, så var på tide med et besøk igjen. I kveld har vi bare slappet av, sett tv, laget nudler osv, og nå sitter vi med ansiktamaske og prater før vi skal ta kvelden. Dette blir nok en koselig helg med masse usunn god mat, chill, og ikke minst masse blogging. Er jo tross alt hos bloggjenta_94_harstad. Inspirerende ihvertfall. <3blogg<3 Tulla. Heh. Men serrrrr gleder meg til helga, livin' tha partylife life in H-town :-)

WORKING GIRL

Back from workkkkk. Ok da, for et par timer siden. Men uansett da. Elsker å faktisk tjene litt penger selv også. Selv om jeg jobber med å få meg en litt mer fast jobb åsnær, så har jeg ikke noe imot å stå i garderoben på Frimurerlogen noen helger framover heller!

Ellers er det lite å meddele. Lever jo bare mitt mildt sagt lite innholdsrike liv for tiden. Hehehehe.

Må forresten dra og se Breaking Dawn på kino en dag. Blir gal av å ikke se den. Men blir vel neste uke en gang tenker jeg. Min gale ven har jo treninger fuckingz hele tiden. DET savner jeg ikke med fotball ihvertfall. Tok jo hele kvelden de treningene jo.

Herregud for et meningsløst innlegg. Over og ut, xoxo!

THE FIRST FOUR WORDS

Fant denne på bloggen til Martine, og synes den var litt morsom. Kan jo faktisk være det ligger noe sannhet i det, i og med at hjernen oppfatter mye vi ikke klarer å bearbeide, og at den da velger ut ting man er "kjent" med?

De første ordene jeg fant var passionate, lovely, restless og charismatic. Vet ikke om det er noe som passer til meg jeg?

Hadde historieprøve i dag, som faktisk gikk ganske greit. Håper bare jeg ikke bommet masse på spørsmålene. Følte meg ganske forberedt siden jeg startet forholdsvis tidlig med å øve, til og med før skolen i dag da jeg begynte klokken 12. Nå sitter jeg og øver til prøve i rettslære som jeg har i morgen. Håper den også går greit, men vanskelig å pugge alle regler og unntak om arverett :-)

Forresten bare en uke til Harstad-tur også! Gleder meg masse til å se Amanda igjen :-)

FLYBILLETTEN ER BESTILT


HAHAHAH sånn er jeg til vanlig da. Fy søren ok mann.com

Rart å se så gamle bilder! Håper virkelig jeg har forandret meg litt en del på to år. Savner ihvertfall å ha mørkt hår, men jeg trives også med lyst. Dilemma! Ok over til den eeeegentlige tingen jeg skulle fortelle om:

I går kveld bestilte jeg endelig flybillett til Harstad, for å besøke kjære Amanda! Er alt for lenge siden vi har møttes, og det har blitt hele to år (!!!) siden jeg var der sist. Gleder meg masse til å se henne igjen, og å finne på masse kult :-) Tviler ikke på at det kommer til å bli kjempekoselig, jenta er herlig!

I dag skal jeg bare slappe av, har allerede vært på dagens treningsøkt på 3t. Skal kanskje ut å øvelseskjøre også, blir bra. Gleder meg sånn til å kjøre opp til bil :D:D

ALL RIGHT EVERYONE, LINE UP ALPHABETICALLY ACCORDING TO YOUR HEIGHT

Heihej webcam

Fikset neglene i går da. Svart med gull ytterst. Ble stygt-kult.


Hahahahahah fy søren skal aldri klippe pannelugg. Krøller <3<3 XD ;)

Har faktisk ingenting meingfullt å fortelle om i dag. Orker heller ikke å ta fram speilrefleksen for å ta bilder av vraket. Ja, jeg ser ut som et vrak*1000. Vært på fotballcup da. Grei skoledag. Spilte såvidt en gang. Bare chillaaaaaaan. Måtte jo ikke overkjøre motstanderne helt vettøø, så stjerna (MEG JA) ble benka.

Fikk til og med spille for min nye yndligsskole, KATTA.  MOT min egen skole. Stiller opp for fellow soccer kids from T-town. Hjalp dem ihvertfall med å tape, skal man virkelig gjøre sitt beste i en kamp der du spiller MOT laget du kom på cup med?? OK vi ble enig på forskudd om at vi fikk seier med 3-0 siden de ikke klarte å stille med lag da, så det ble treningskamp/oppvarming. Men jahh weird uansett . 

Peace out from *

THERE IS MORE TO LIFE THAN INCREASING ITS SPEED

Hehehehe fin rotte i dag ja

Hei darlings!
I dag er det chilledag. Har hatt kort skoledag, vært en tur på 3t og startet solariumsesongen, og nå er det tid for litt soving, middag, og chill resten av kvelden. Skal legge meg på sofaen med dyna mi og noe godt å spise, og ligge der til I Kveld med Ylvis er ferdig. Skal ikke se bort ifra at jeg blir litt sosial med kjære Anik heller :-) Super plan for min del, skal utnytte siste rest av roligtiden før tentamener og alt stresset med skole før jul.

I morgen er det fotballturnering for noen på skolen, så jeg satser på å bli med som reserve der! Greit å ikke ha skoledag, selv om det blir fotball (.........) i stedet. Hadde egentlig ikke tenkt å bli med, men de manglet spillere, så snille meg sa jo selvfølgelig ja. Blir nok morsomt, med noen få kamper, og resten chill med masse god mat og fine folk!

ENDELIG HELG!


Hei stjernestøv!

Må bare beklage den enorme rotte-styggheten på bildene. Gåturen fra bussholdeplassen og hjem er ikke alltid så morsom, men med et kamera blir det jo supert!! Herregud, lurer på hva han lille gutten jeg møtte på tenkte når jeg gikk og laget grimaser til et kamera for meg selv bortover veien. Stakkar, traumatisert for livet sikkert.

Anyway, er endelig hjemme fra skolen. Elskerrrr å slutte klokken 11 hver fredag, og i dag hadde vi faktisk ikke time etter halv 10, måtte bare gjøre noen småoppgaver siden vi ikke hadde lærer. Det betydde fort-jobbing og deretter 3T (treningssenter) Greit å rekke skole, trening og blogging før klokken 1!

Nå skal jeg drikke en kopp med kakao før jeg legger meg for å sove noen timer. Ikveld tror jeg at jeg tar turen til Nora og Rakel, yndligstwinzza mine :-) Gleder meg til å se dem igjen! Håper alle får en strålende dag, og en super helg!

Hva skal dere i dag?

I had a dream that I could fly from the highest swing

I was a little girl alone in my litle world who dreamed of a little home for me
I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves
and laughed in my pretty bed of green

Heiheihallå mina änglar!

Håper alle har en super dag i dag! Selv om det ihvertfall i Trondheim er drittvær, håper jeg folk koser seg :-) Jeg har det ihvertfall ganske bra om dagen. Har mye å tenke på for tiden, men selv om det er litt vanskelig innimellom føler jeg det er godt å bare ha de smårare følelsene og tankene der, selv om jeg er relativt glad, stort sett!

Tok en tur ned til byen etter skolen i dag. Nyåpnet Bik Bok med 30% rabatt på hele butikken og 50% på et valgfritt plagg (pga medlemskap i Trondheim Torg sin kundeklubb) sier man ikke nei til! Hadde så lyst til å kjøpe den hvite blusen fra Whitney Port-kolleksjonen, men den var mye finere når den hang på veggen syntes jeg. Den ble så gjennomsiktig at fargen ikke ble så fin.. Endte i stedet opp med å kjøpe en joggebukse og et skjerf/hals (som jeg like greit tok på nå heheheh) fordi jeg faktisk trengte det :-) Liker at joggebuksa var såpass tettsittende, så jeg ikke føler meg som en MEGA-slask hver gang jeg går rundt med den. Fortsatt supermyk og superchill da. Og samme med halsen, supergodt stoff (garn? tråd?)

Ikveld skal jeg bare chille maxxxxxx her i heimen. Skal prøve å få skypet med noen av mine USA-venner også, blir så vanskelig å få tid til det når jeg er så jævlig populær at jeg har alt for mye annet å gøre. For i US and A gør de jo ikke noe, maser jo konstant om å skype med kul#1. Ja. Akkurat. Heh. JEG SAVNER DERE IHVERTFALL HELT SYKT!! Ah gleder meg til alle kommer tilbake, så jeg slipper sippinga mi. Blir lei av meg selv jo.

Har alle det supert? :-)

GREY'S-KVELD

Har mine små grønnsaker en fin kveld?

Et stort fruktfat inkludert jordbær dyppet i mørk sjokolade i tillegg til dagens høydepunkt - Grey's Anatomy slår aldri feil! Har hadd en lang skoledag i dag, men har heldigvis stort sett kunnet slappe av etter skolen :-) Fikk til og med gjort unna dagens treningsøkt i førstetimene, da vi hadde egentrening, og da ble det styrkeøkt på meg! 

Har til og med forhåndsskrevet og tatt litt bilder til bloggen, så får se når jeg poster det. Greit å ha litt å ta av en dag jeg er for opptatt til å dra fram kameraet og ta bilder og skrive masse. Men nå skal jeg fokusere på tv'en og maten min, så håper jeg alle har hatt en super dag i dag!

Ikke helt i form

Heihei søte fiskekaker!

Har vært smådårlig hele helga, med vondt i halsen osv, og nå har det utviklet seg til en real forkjølelse! Føler meg helt slått ut, og har stort sett ligget på sofaen i dag. Var på besøk til besteforeldrene mine i Orkdal med Anniken fra i går til i dag, men begge to ble syke, så det var jo greit å ikke være alene, og ha besteforeldre som stilte opp med mat og det vi trengte. Nå venter jeg bare på at "Skjult" skal begynne på tv, så skal jeg slappe av enda mer og så meg en god natts søvn så jeg kanskje kommer meg på skolen imorgen :)

Hva har alle sammen gjort i helga?

I follow the signs no clearly, and still i've fallen


Hei søte internett-lokere

Bruker igjen bloggen som unnskyldning til å ikke øve til prøve, men det e sånn æ like det! Har ikke så mye viktig å komme med egentlig, har ikke skjedd så mye siden i gårkveld! Vært på skolen, hadde prøve i rettslære. Gikk ikke så veldig bra tror jeg, vanskelig å vite hva spørsmålene går i på den første prøven i et fag du bare har hadd i litt over en måned. Men men, det er første termin enda så jeg har god til til å få opp karakteren. Lagde også middag i dag, tikka masala som er en av mine favorittretter. Og den fra Toro er jo dødsgod, så sitter og er litt for mett akkurat nå.. 

Ok nå må jeg kanskje åpne spanskboka og finne ut hva vi har prøve om. Senere i kveld skal jeg spille fotballkamp i fine trønderværet (regn og vind <3<3) så håper på at jeg får gjort meg ferdig med forberedelsene først, så jeg kan ta meg en lang dusj og slappe av i sofaen med pledd, kakao, facebook og tv uten dårlig samvittighet når jeg kommer hjem fra kampen! :)

Noen andre som sliter med å komme i gang med pugging til prøver fordi internettet føles så mye viktigere?

See you had a lot of moments that didn't last forever


Hei alle små ekornbarn!

Lenge siden sist nå, har ikke hatt tid til å blogge hahaha hvem prøver jeg å lure XDXD chiller max hver dag, men blogglysten har uteblitt. Sånn kan det gå vet dere. Dere? Er det noen her? Tomt? Kom da lesere! Plis? Dere får sjokolade om dere leseeeer?? Heh. Tullejenta.

Har vel egentlig ikke skjedd så mye siden sist heller, bare masse skolearbeid, litt fotball, enda en hestehelg (hestejenta_94 <3<3) chilling med venner og faktisk en del trening! Trodde aldri jeg skulle si det, men nå er det faktisk ganske morsomt å løpe en tur med musikk på øret eller gå en laaang tur med ei venninne eller to. Det er også veldig greit å ha gratis inngang på treningssenter  fram til klokken 4 fordi 3t  ligger i samme bygg som skolen. Skal bli enda flinkere til å utnytte det, jeg får mye mindre å gjøre om dagene nå som fotballsesongen straks er ferdig og jeg skal ta meg en pause og finne ut om jeg vil satse videre på fotball eller ikke. Nå sier motivasjonen at det i så fall blir lenge til jeg kommer til å befinne meg på fotballbanen, men hvem vet? Kanskje kommer jeg tilbake om en stund.

Dæ, vart jo litt skriving det her jo! Ok kanskje fordi det er morsomt å blogge igjen eller fordi jeg har helvettesprøve i rettslære imorgen som jeg bare vil utsette å pugge til. Liker å tro det er bloggtjej som er tilbake for fullt høhø :):)

Hvordan går det med alle sammen? Planer for dagen?

The best thing one can do when it's raining is to let it rain

Sliten og med vått hår (og jeg  som hadde retta det i dag :(:(:( tusen takk for regn livet..) etter en tur ut. Trosset regnet for treningz (JA, UT Å SPRANG HANNAH!) siden 3t ble for stress fordi han i resepsjonen ikke ville slippe meg inn i garderoben (fordi jeg bare har 3t-kort i samarbeid med skolen og da må bruke skolegarderobene som jeg ikke orka fordi da måtte jeg gå langt til scooteren for å hente skolekortet så jeg kom meg inn og det orket jeg ikke,) såååååååååeh jeg dro hjem og satt omtrent 4 timer og så sprangridning på tv. Liker at EM har startet, da blir jeg bare enda mer loner. Ok det er jeg fra før siden alle har dratt ifra meg. Jævla USA as. (Ikke alle da, liker at noen er her fortsatt <3<3)

 Ellers er livet supert, bortsett fra skole, fotball og regnet og kulden. Det vil si at det som er supert er de timene jeg slipper å gjøre en dritt, og kan sove, drikke kakao og se Dexter. Snart ferdig med sesong 4 nå, ahhhhhh elskrrrr det! Må kanskje gidde å blogge litt også, har jo masse tid og masse jeg kan blogge om. Og jeg kan jo ta ordentlige bilder i stedet for med wercam og. Heh. Vi får se! Nå bør jeg slutte å skrive fordi jeg bare driter meg ut. Noe dere vil lese om? Sminke, trening, hest, fotball, filmer, anbefalinger osv?

SommerlunsjI dag var det klart for sommerlunsj hos Marita, for å samle mange venner og kose oss med god mat før mange av de som var der drar til USA for å ta andreåret på vgs der. Veldig koselig å faktisk gjøre noe annet enn å bare samles for å se film og spise kake og godteri, og  faktisk få alle til å ta med litt mat hver slik at vi kunne ordne et ordentlig måltid. Må være beste lunsjen og desserten jeg har smakt på lenge med kyllingsalat, focacciabrød, rundstykker med hjemmelaget jordbærsyltetøy, smoothie, sjokoladefondue og masse frukt, kanelsnurrer, og cupcakes. Mer en nok for å si det sånn, og jeg ble så mett at jeg lå langflat på en sofa en god stund etter det! Var ihvertfall en koselig formiddag med søte jenter :)

Nå er det film og kos med Annikensøt, håper alle har en fin kveld! 


It's time to say goodbye

Even though it hurts

sjokoladefondantRolig-kveld for meg, skal bare spise nylaget sjokoladefondant med is og se mange episoder med Dexter. Er ganske sliten etter en forholdsvis kort natt når jeg sto opp klokken 12 fordi Marte kom på besøk for at vi skulle sole oss og dra å spille fotball. Sistnevnte gikk ikke helt etter planen da det begynte å regne, men jeg hadde en koselig dag før regnet, med milkshake, avslapping og vassing i elva rett ved huset mitt. Vi gikk oppover elva på steinene, så på fiskene som hoppet og hundene som kom forbi og badet i kulpen.

Fant også det perfekte solingssted litt nedover! Det er rett før man kommer til en foss et par hundre meter fra der si satt, der vannet begynner å renne fort og bruser skikkelig. Midt utpå der er det en stor flat stein der sola skinner rett på hele dagen. Ser for meg å ha med mat, venninner, musikk osv ut der en dag, må være supert! Det eneste problemet må vel være å komme seg ned dit, mye trær, planter osv i en bratt skråning på begge sider. Men vi liker vel en utfordring? Håper virkelig jeg får kommet meg dit en dag og tatt bilder så jeg kan vise dere! 

Hva har du gjort i dag? :)

Chillzor
| Bik Bok jakke | Cubus singlet |  Mango shorts | Converse sko | Smykke hjemmelaget av ødelagte øredobber |

Startet dagen med vafler på terassen med Merethe, før vi dro ned til byen og snek oss med en annen klasse på kino for 50 kroner. Hangover 2 var veldig bra, lo meg gjennom hele filmen. Akkurat min humor, selv om jeg synes film nr 1 var litt bedre. Etterpå gikk jeg, Murr, Marita og Marit litt rundt i byen. Kjøpte Big Bite og is og nøt varmen ognestenferie :)

Nå har jeg bare slappet av hjemme, og snart skal jeg dra ned på fotballbanen og slappe av før trening. Kanskje blir det en tur innom Haukvannet for å bade etterpå, herlig at det er så varmt ute!

Grillkos og årets andre bad

Kom HELDIGVIS ikke opp i muntlig-eksamen! Faktisk gjorde ingen av førsteklassingene på skolen min det. Kan si det var mange lettede smil ute å gikk etter vi fikk vite det. Nå er bøker levert inn og karakterene gitt ut, så i hodet tar jeg helt fri nå! Det er skole fram til neste torsdag, men det er bare korte dager med film, bading, volleyball osv. Helt ok for meg :)

I dag var det grilling for fotballaget mitt, koselig at alle møttes utenfor banen. Masse god mat og god stemning. Etter et par timer dro mange til et vann ikke så langt unna der vi grillet, hvor det var flere kjentfolk. Jeg, Marit og Merethe badet til og med, herlig!

Feriemodus?

I just turned seventeen


Ah, bursdag er chillo! Bare spise kake, slappe av og få koselige hilsninger. Egentlig er det å være 17 ganske kjipt, liksom ikke noe spesielt. I fjor kunne jeg endelig kjøre scooter og komme lovlig inn på fest med 16-årsgrense. Neste år kan jeg kjøre bil, dra ut på byen osvosv, men i år bare... Ingenting... Jaja, ihvertfall mindre enn et år til jeg blir 18, får holde det!

Nå skal jeg dra å spille kamp, og så skal jeg og marita spise kinamat @ my place senere ikveld! I morgen trekkes vi i muntlig, så feirer siste kvelden før muligens helvettes-helg med litt god mat :)

Håper alle får en super dag videre!

SATC med søteste


Avslapping og sex and the city med søte Kristin er en perfekt måte å lade opp igjen etter nattens ville eventyr! Lenge siden vi har møttes bortsett fra på skolen ++, så godt å se henne igjen, og catche up litt!

Håper alle har en super dag :)


Travel dag!


Ok, bildet faila litt. Ååå så sur! body fra Bik Bok ihvertfall, kjøpte den i går.

Nå drar jeg en tur til byen, for å kjøpe fotballsko og se på at flinke Maren skal synge på torget! Blir bare en korttur, har mye jeg må gjøre i dag. Jeg må dusje, shave leggene,  vaske håret osv, dra på butikken for å kjøpe middag, dra til Marita for å lage middag, før sminkevors og byen. Gleder meg til i kveld, håper og tror det blir en veldig bra kveld :)

Trenger fortsatt hjelp til skoforslag på forrige innlegg!

en super hyttehelg med jentene

I helga var jeg på hyttetur med gjengen. Superkoselig helg, med superkoselige jenter! Vi fikk slappet av masse, sett filmer, laget mat (ikke noe problem med flere middager enn kvelder!) gått tur, løpt crazy rundt hytta,  tatt bilder og filmet (skal lage filmmmmm, kommer vel ut i løpet av uken) Velger å ikke skrive så mye, vi gjorde stort sett absolutt ingenting bortsett fra å spise og slappe av så :)

Håper alle får en super dag videre!
Just do it!Har fri fra skolen i dag, og til tross for at jeg mer enn gjerne skulle ha ligget i senga og sovet til klokken 2 sto jeg opp halv elleve, kledde på meg, laget smoothie, og snart er jeg på vei til 3t for å ta dagens treningsøkt! Flink ja. Eeegentlig har vi vel fri for å forberede oss til engelsktentamen som er i morgen, men den kan jeg øve til en halvtime senere i dag eller noe.

I morgen er det bursdag til to søte jenter, så i løpet av i dag skal jeg bake oreokake til dem! Kommer til å bli vanskelig å ikke spise noe selv, men siden min sunnhetsdeal innebærer kake en dag i uken kan jeg ikke prøvesmake før bursdagen :)

Hva skal du gjøre i dag?

ferdigpakket
Da var endelig ferien her! Satt med sommerfugler i magen hele skoledagen i dag, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å kjøre hjem fra skolen og tenke at nå skal jeg ikke på skolen på godt over en uke. Kofferten min er så godt som ferdigpakket nå, mangler bare toalettmappe med sminke og ladere som jeg skal pakke ned når jeg står opp klokken 4 (!!!!) i natt.  Typisk meg å pakke så mye mer enn jeg trenger, kommer nok ikke til å bruke halvparten av det som bruker opp all plassen.

Ikveld blir det avslapping med god mat, film og chill med noen venninner, før jeg tar en tidlig kveld for å prøve å få med tre-fire timer med søvn. Kan også spise godteri igjen, har tross alt ikke spist sjokolade eller annet godteri siden 2010! Tror likevel jeg skal vente til vi kommer på Værnes og tax-free i natt, første godteribit på nesten 4 måneder må være spesiell (he-he..)

Håper alle kommer til å kose seg i påska, så snakkes vi om en ukes tid!

Null ski i påska, isåfall blir det vannski!

mallorca - fjorsommer

Klokken halv 8 på lørdag skal flyet ta av fra rullebanen på Værnes, og noen timer senere er jeg i Spania. Gleder meg til en annerledes påske, med null ski, null kakao og null kulde for en gangs skyld. Gran Canaria venter, og jeg gleder meg masse! Snart på jeg vel begynne å pakke, har lite med fritid fram mot helga, så forundrer meg ikke om det blir stresspakking i siste liten..

Håper jeg blir ihvertfall litt brun, til tross for min mangel på pigmenter. Har tatt litt sol de siste ukene, så håper det er grunnlag nok til at jeg ikke blir solbrent med en gang, og heller kan være i sola uten å se ut som en vandrende tomat til slutt.

Bloggpause-slutten min passet vel heller dårlig når det kommer til ferien, for jeg regner med det blir null blogging ihvertfall. Skal ta masse bilder der, fra stranda og hva jeg har på meg på kveldene, så skal ikke se bort fra at det blir noen oppsummeringsinnlegg etter påske!

Planer for påska? :)

Stuck in a movie
FML, HADDE SKREVET HELT FERDIG, OG SÅ KLIKKA SELVFØLGELIG ALT OG BLE BORTE :(((((

For å ta det positive først: Dagens eneste bra ting er at jeg ble skikkelig kokk når jeg kom hjem fra skolen i dag! Lagde meg veldig grove pannekaker og kakao, herlig! Om en times tid skal jeg dra for å spille treningskamp, gleder meg faktisk litt, til tross for at jeg ikke er så fan av løping... Heldigvis er det ordentlig vår nå, og da blir jeg automatisk mer motivert til trening og fotball!

AHHH, blir litt gal her!! Skal lage film i spansk, om en kjent spansktalende person, og det kommer ikke til å gå bra. Greit nok, jeg har et bra utgangspunkt med Penélope Cruz som prosjektobjekt, men det skal være måte på hvor mye man skal forvente. 5-10 minutter med film? Sjangsen da. For det første skal det være på spansk, for det andre skal den lages i wondows movie maker og for det tredje må vi snakke gjennom filmen. 10 minutter med Marthe og spansksnakking går aldri bra sammen. Ikke flming heller, og ikke sammensetting av det. Jippiii.

For å toppe alt funker ikke pc'en min heller. Da måtte jeg ta med skolepc'en hjem i stedet, for å bruke den. Det vil si ikke noe av den movie makeren jeg kan noe av, ikke spotify, ikke skype og ikke redigeringsprogrammer. Gleder meg til blogginnleggene framover ja. Ok, piknic er litt søtt da, men jeg liker ikke å bruke tid på å prøve å skjønne og få til noe der, vil ha picasa der jeg er så rutinert på hvordan jeg liker å redigere bildene mine at jeg får det gjort på 5 sek.  Dritt.

Follow my blog with bloglovin

Chocolate chip cookie dough cupcakes - en superkoselig kveld 

ANBEFALER ALLE Å PRØVE DISSE, SUPERGODE - http://www.passionforbaking.com/blog/2011/04/04/chocolate-chip-cookie-dough-cupcakes/

En superkoselig kveld med jentene i går! Vi lagde chicken tandoori og cupcakes, og det ble utrolig godt. Skjønner egentlig ingen ting, jeg - matvraket, klarte ikke mer enn en cupcake? Rart, skulle trodd jeg kunne spist 5. Jaja, fikk snakket masse og fant ut at 4 jenter på et kjøkken faktisk gikk veldig bra. Totally chillkveld, akkurat sånn jeg liker det.

 Nå skal jeg dra for å heie på laget i den første seriekampen, håper og tror de kommer til å gjøre det veldig bra :)

A perfect day


Normalt... I går hadde jeg en super dag! Det føles så godt å ikke sove bort hele dagen, men faktisk finne på noe som må planlegges og ordnes en del med! Jeg sto opp klokken 7 (!!) for å ta toget til Oppdal med Marita og Merethe. 3 stk glade jenter med sekker og ski, må jo bli suksess? Ikke værst med tanke på at togbillett, buss til bakken og dagskort kostet under 500 kroner heller. Været var supert, det var lite folk der, god mat og godt humør. Hadde det kjempebra, og en slik tur skal bli gjentatt i løpet av vinteren, det er sikkert!

Jeg skal bli tv-kjendis!

Njææ, nesten ihvertfall! I forbindelse med kvinnedagen har en nettside som heter velgriktig.no eller noe, et opplegg med realfag, der det er noen "rollemodeller" som kommer rundt til skoler osv for å snakke om realfag tror jeg. Skjønte ikke helt greia, men ihvertfall fikk vi besøk av noen som skulle filme klassen mens vi fikk besøk av en av disse rollerodellene Det var jo helt greit, men så skulle de jo ha tre jenter som de skulle intervjue også, på engelsk! Gjett hvem som ble valgt da? Ja... JEG. Ikke nok med at jeg ikke er så stor fan av realfag, men så skal jeg plutselig rose det opp i skyene, på engelsk, mens jeg er koblet til mikrofon og de står med kamera og lys rett opp i trynet. Nervøs? Neida... Men jeg tror det gikk greit, får bare satse på at ingen i Norge har den tv-kanalen :):):):)

Murstein

Veldig fin dag. Takket være mobilen. Pus. Vil ikke lade. Neida. Ikke noe batterilevetid. Ingen alarm om morgenen. Koselig å våkne et kvarter før bussen går. Mobil på reperasjon. Gammel mobil igjen. Snake, nam. Ingen kontakter. Ikke fargeskjerm. Koselig. Jeg er sulten. Fin dag.

How was your day?

Just chillin' with tha girls

Jeg er trøtt. Skal finn senga nå, men villa først ha litt kvalitetstid med bloggen min, som jeg elsker over alt på jord. Eh. I kveld hadde jeg besøk av noen jenter det er alt for lenge siden jeg har sett, kjempekoselig å få vært litt med disse søte jenterne igjen!

I Morgen skal jeg tidlig opp for å dra til Oppdal, og leke litt på twin tip igjen. Gledes!

Begynner å føle at hele blogg-livet mitt finner sted i det ene hjørnet av stua mi.....

Hoping

Jeg håper, håper og håper at de har de brune hunterstøvlene inne! Hadde vært supert å ha i været her nå Wish me luck.

I dag sluttet jeg klokken halv ett på skolen, elsker egentlig mandager av den grunn. Dro hjem og slappet av med kakao og hjemmebakte rundstykker, og nå går turen til City Syd, og litt shopping før jeg skal på trening i kveld.

Nå må jeg løpe, snakkes :)
Hunger is the best sauce

Sitter med kinamaten godt plassert forran meg, må si jeg elsker take away kinamat! I dag skal jeg bare slappe av, vaske håret og lese i breaking dawn. Må virkelig prøve å forbedre engelsken min, så da var det bare å lese den igjen, på engelsk...

I natt lå Maritbest over, kjempekoselig å se henne igjen, lenge siden vi bare har vært sammen oss to, herlig å ligge våken til langt på natt og bare snakke :)


Write it on your heart that every day is the best day in the year

Da var det ikke lenger 2010, og helvettesåret 2011 har startet. Det betyr null mer godteri og usunn mat, og masse trening og alt det som hører med når man trenger litt oppstramming. Hehe..... Kan bli interessant for matvraket.

Uansett, her er et lite sammendrag fra året som har gått!


I januar var det nyttårsball på skolen, og det ble en kjempemorsom kveld med herlige folk.


I februar ble det en del festing, og jeg og Marita tok vår årlige tur til Oppdal i vinterferien.
I mars var jeg på trgeningsleir med fotballaget, og chilla på hotell. Amanda kom også på besøk fra Harstad, og vi hadde en koselig helg sammen med chatroulette, jentekveld og shopping.


I april kom den første sommerdagen, og den ble tilbringt ute i sola! Jeg og merethe dro også til Steinkjer for å se håndballcup, selv om store deler av tiden ble brukt ute på fotballbanen.
I mai begynte grillsesongen, og jeg spilte masse volleyball med venner.


I juni hadde jeg bursdag og kjørte opp til scooter (love) Ferien begynte, og fotballaget vant Skandiacup.
I juli var jeg på Mallorca med familien, og spilte Dana Cup.

I august var jeg på rideleir, og jeg begynte på VGS


I september kom skolen i gang igjen, og om kveldene og i helgene var det enten fest, bursdag eller jentekvelder.


I oktober var jeg i Orkdal, og ellers husker jeg egentlig ikke hva jeg gjorde...... JO, jeg var også på fotballavslutning med laget, tapaskveld!


I november spilte jeg fotballcup på Otta, og en kveld jeg kjedet meg, prøvde jeg å sminke leopard eyes.
I desember var jeg på bursdag, spilte fotballcup, og så begynte jula. Treet ble ikke så værst når vi fikk snudd det litt og satt på masse pynt. Jeg fikk masse fine gaver, og spiste alt for mye mat...

verdens fineste juletre.............

Fint?

Eller ikke..................

Er ihvertfall selvdyrket i blomsterbedet.

Det vises at det sto inntil en vegg ihvertfall.....

Sitat pappa på julaften: Jaja, dem treng ikke så my pynt dem som har et fint tre. Vårt ble litt overpyntet til slutt, må jo dekke over de manglende grenene.....

Ey, pizzaman!

I løpet av det siste døgnet har jeg gjort alt for masse! Bursdag, tre fotballkamper, lekser og gamekveld med snickerstopper. Det er farlig å være i samme rom som meg når jeg spiller crazy taxi, resultatet er vel noe av det samme som når jeg spiller GTA, skumle greier. Drapsinstinkt sier jeg bare.

Ihvertfall, bursdagen var kjempekoselig, bortsett fra den delen der pizzaen kom nesten 1,5 time for sent, og de ikke ville gi oss de 50% i avslag som vi hadde rett til. Strenge-Marthe fikk heldigvis ordnet opp i det, så nå har bursdagsbarnet 600 kr til gode hos peppes pizza, som jeg ikke anbefaler noen å bestille pizza fra, makan til dårlig service!

Fotballkampene i dag gikk også stort sett bra, 9-0-, og 4-2-seier, og et veldig surt 3-1 tap. Men vi vant gruppa på grunn av målforskjellen, og i morgen er det sluttspill! Håper det går bra, vil ikke ryke ut etter første kampen :)


101210

Først må jeg bare si at det ble kamera på meg: Sony Alpha a33! Er forelsket allerede jeg :)

I kveld blir det bursdag til Liv Hilde, og i morgen er det fotballcup. Travel helg med andre ord. Håper alle sammen får en fin kveld, og nå har jeg ikke tid til å skrive mer, bursdag venter. Hade!

The best vitamin to be a happy person is B1

Gårsdagen var superkoselig, med x-factor, is, sjokoladefondue, frukt og ikke minst verdens beste Anniken. I natt fant vi ut at vi skulle ta bilder, (siden begge trengte nytt profilbilde på face......) så senere i dag eller i morgen skal jeg legge ut noen av dem. Her er ihvertfall noen bilder fra tidlig på kvelden : - )Og så en liten sneak peak på nattens photoshoot, totally serious!

Ok da, så kommer de seriøse bildene senere :-)

The only reason for time is so that everything doesn't happen at onceDet har blitt litt mye å gjøre den siste tiden, men nå tror jeg stressperioden er over for en liten stund! Prøver, byturer, venner og skole har tadd mye tid, men i morgen tenker jeg å legge ut bilder av noe av det jeg kjøpte i byen i dag : - )

Calzonekveld

To bilder fra gårsdagen, baking av calzone og film, kake, is og godteri. Du får det ikke bedre. I dag har jeg spilt fotballkamp mot Namsos, og nå skal jeg spise middag, før jeg drar til Andrea en tur. Senere i kveld er det samling for ungdomsledere i kirka, så jeg får se om jeg orker å dra dit en tur også. Travelt!


Smykkestativ

For en stund siden var jeg på panduro, og da fant jeg et kjempefint smykkestativ, perfekt til å henge ørepynt på, på grunn av krokene. Kostet rundt 70 kroner tror jeg, og det er jo slett ikke dyrt!

 Hi, I'm a ladybug

I morgen kveld skal jeg gå rundt som marihøne. Fant aldri noe marihønekostyme, men da får man gjøre det selv! En rød singlet med sorte prikker tegnet på med sprittusj, piperensere med isoporkuler festet på en hårbøyle og engle/prinsesse/fe-vinger. det får gå som det går. I tillegg tenkte jeg å sy en shorts, noe som kan bli interessant. Veldig interessant egentlig. Har kjøpt tidenes deiligste fleece-stoff, og håper at jeg får til å lage noe shortslignende ihvertfall. Ser for meg litt sånn ballongshorts, med strikk i livet og på bena, men vi får se hvordan det blir. Aner ikke om jeg får til å sy med symaskin engang, men jeg har da god tid i morgen! Gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir til slutt, men med wedges'ene blir det nok helt ok uansett : - )

 


Kostymehjelp værsåsnill?

På fredag skal 3 venninner av meg ha ha bursdagsfest, og da skal alle kle seg ut som noe som har samme forbokstav som navnet sitt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kle meg ut som enda, men vurderer marihøne. Vinger, antenner og sort singlet innerst med en rød singlet med hull som prikker utenpå. Enkelt og greit. Andre som har forslag? Pøvde lenge å finne et kattedyr på "m" for å kunne gjøre som forrige gang, men det var vanskelig. Meopard og miger ble liksom ikke riktig...

Skolekarneval, høsten 09.

Jeg liker meg egentlig ganske godt liggende midt på veien med scooteren ved siden av

Det måtte jo skje. Marthe + scooterlappen er ikke akkurat noe de fleste tenker at går bra. 

I går/natt gikk det ikke bra. Nedoverbakke, regn og en Merethe som bremser litt uventet førte til et flott møte med asfalten. Nå ser ikke scooterpus like fin ut, men den kjører, og da gidder jeg ikke bry meg alt for mye.  Nå er jeg støl i hele høyresiden av kroppen, og i morgen tror jeg at jeg får tidenes blåmerker. Fun.brekt tå, rennende øyne og dansing

Jeg. Er. Trøtt. Skikkelig trøtt, og sliten. Jeg sier bare en ting; Back To School Party 2010. Gaaah. Drama, stress og masse dansing og moro. Uten sko til slutt. Ikke lurt. Da brekker man tærne, ihvertfall når det er noen som har på sko. Hvordan vet man om man her brekt tåa? Nå svir det i øynene, når jeg prøver å lukke de lenge, begynner det å renne tårer. Tror jeg skal legge meg nå. 
Bloggfravær

Det har blitt noen dager siden jeg dro fra Klopp, men jeg har bare ikke orket å blogge noe særlig. Været har for en gangs skyld vært fint i noen dager nå, så jeg har lagt bloggen litt til side. Men nå er jeg tilbake, og har egentlig masse å skrive om! Skal bare fordele det litt utover, så framover blir det nok ett innlegg om dagen, kanskje to innimellom. 

De siste dagene har blitt brukt til å bade, slikke sol, spille fotball og shoppe. Bilder av det jeg kjøpte meg da jeg var i byen i dag kommer i morgen :-)Trondheimsidyll

Da var ikke scooterpus like hel lenger

Det trengtes bare en liten Thivia med null scooterkunnskaper til. En siste runde rundt parkeringsplassen og det sa pang da det plutselig var vanskelig å se forskjell på gass og brems. Det resulterte i litt bikking, masse latter (fra min side) og et ødelagt speil. Nå ser ikke scooteren helt bra ut, med masse teip over alt og litt skjevt høyrespeil. Det kunne kanskje vært gjort enklere, men med mine teipkunnskaper og kreativitet så jeg ingen annen løsning enn overteiping. Det tok sin tid og sine krefter, men nå satser jeg på at det går an å se noenlunde bakover med speilet, for det er ingen selvfølge med teip og rattlås. 

I kveld blir det pakking og scooterdate med Merethepus, Scooter og Maccer'n er en dårlig kombinasjon...

Det var ikke sååå lett å skru på speilet igjen, det ville liksom ikke stå den rette veien...

020810

Ja. Party. What a night. Ehe. Eller ikke. Uansett, så har jeg vært i Danmark den siste uka, derfor ingen blogging. Dårlig unnskyldning. Dana gikk ikke så bra, men jeg koste meg uansett. Møtte masse folk, funfun. "Hellooooo, can I get a picture?" "Do you have a lot of elks in Norway??" 

Herregud, creds til deg om du gadd å lese dette. Jeg burde virkelig ikke blogge, jeg virker jo bare mer og mer retarded for hvert meningsløse innlegg. Jeg skylder på marit.


Tar igjen blogginga for den siste uka senere, nå er det vaffellaging Orphan på gang med Anniken, som lå over i natt. 


Æhæ, tidenes dobbelthake. 

It is impossible to keep a straight face in the presence of one or more kittens

Roadtrip med familien. Noe jeg skjeldent ville vært med på frivillig. Men ikke i dag. I dag ville jeg faktisk ta meg til til å bli med å besøke folk jeg ser alt for lite. 

Dagen begynte med en frisørtime klokka alt-for-tidlig, hvor jeg bare stusset håret litt. Deretter kjørte jeg hjem, for å skifte og dra igjen. Tok turen til Orkdal først, for å spise vafler med øøøh... slekt. Litt i tvil på hva de er egentlig, men tror det er typ tre/firmeninger... Deretter ble det middag til mormor og morfar, før vi kjørte til Rennebu for å besøke mer øøøh... slekt. Noe av det samme som de andre, x-meninger eller noe. De bor på gård, og jeg liker meg faktisk veldig godt der! Det er så rolig, og de har masse dyr. Hester, kuer, katter, høner, hund osv. Vi spiste muffins, og lekte med kattungene. Awww, er det noe jeg elsker, så er det små kattunger. Det må seriøst være noe av det skjønneste i verden!

Nå skal jeg se litt film og legge meg tidlig, for i morgen skal jeg møte Maren (www.marenamaliee.blogg.no). Looking forward to it!
I'm kind of back

Da overlevde jeg årets sydentur gitt! Ingen varige men, bortsett fra litt forskremthet etter en veldig brutal landing med fly. Brunfargen trenger vi ikke å snakke om, for den er ikke-tilstedeværende. Hotellet var herlig, sjokoladefontene, gode senger, masse god mat og ikke minst herlig strand! En uke gikk så alt for fort, men jeg skal tilbake til Mallorca, definately!

Nå venter senga med ibux, mensensmerter, godteri, varmeflaske og andungen kvakk kvakk på youtube på meg, så mine ikke-tilstedeværende lesere får bare noen bilder fra turen mens jeg prøver å overleve livet som jente.
Departure

Det er bare noen timer igjen. 9 timer til jeg skal sette meg i bilen, se ut av bilruta og si hadet Norge. Det skal bli herlig med en uke bort fra alt som heter trøndervær, det byttes gjerne bort mot en uke på stranden i Mallorca!

Kofferten er så godt som pakket, og nå er det natta! Jeg får håpe jeg sovner fort, slik at det fortere blir morgen!

Har forresten fått ny mobil, sony ericsson x10 mini pro. Elsk.


Skandiacup

Med vekkerklokka stilt på 08.20 skal jeg straks skru av pc'en og legge meg. Herlig med kamp halv elleve... Skandiacup er elsk uansett!

Begge kampene i dag gikk bra, 1-0 til 11'er-laget, og 7-2 til 7'er-laget. Været var veldig bra, helt til den siste kampen, da det plutselig begynte å styrtregne. Torden og lyn gjør det heller ikke så mye bedre... På kvelden dro jeg på overraskelseskveld for Vilde som flytter til Tønsberg. Trist, men koselig, det er vanskelig å vite når jeg få se henne igjen, selv om vi holder på å planlegge tur på sensommeren/høsten. 

Kameraet har ihvertfall vært med i hele dag!

Mens jeg spilte kamp ble kameraet lånt bort... Søte jentene!


Når jeg ikke spilte ble tiden brukt til å gjemme meg inne i den nye jakken som hele laget har fått, og å bikke de som satt gjemt inne i den. stakkar, de hadde ikke sjangs til å holde seg sittende med føttene gjemt inne i den store jakka...


Dette må være ett av de styggeste bildene av meg ever. Jaja, lurer fortsatt på hvorfor jeg er singel?


Tobias og Kristin. Heldig med den PENA.


Fine jenter!Bloggfravær

I mangel på blogglyst velger jeg å skylde på været. REGNET. Det har uansett ikke skjedd så mye. JO, jeg har fått mopedlappen, så fra nå av er må man kjøre rundt i Trondheim på eget ansvar. Jeg burde virkelig ikke få lov til å kjøre. Sånn seriøst. Og ja, de siste dagene har gått med på soving, spising, trening, film, overnatting og scooterkjøring. Dette er tredje natt på rad jeg ligger over til Marit nå, og jeg bor i en veske for tiden. Er bare hjemme litt innimellom for å spise, dusje og skifte klær. Dessuten har jeg kjørt rundt 200 kilometer på scooter på fire dager. Sykt. 

Nå skal vel jeg, Marit og Hannah legge oss, jeg skal faktisk stå opp KLOKKA 8! Frivillig. 

Hannah lånte kameraet mitt i sted, så nå har jeg masse fine bilder av henne...
B-day

Da var dagen her, og fra nå av må jeg betale voksenbillett på bussen. På torsdag skal jeg kjøre opp til scooter, og det er bare to år til jeg blir myndig.

Denne bursdagen har ikke akkurat vært særlig bursdags-aktig. Skole, sykkeltur, mopedkjøring og trening gjorde at det ikke ble tid til hverken frokost på senga eller middag ute. Gave fra mamma og pappa har jeg ikke fått enda, men jeg tror jeg skal få mobil, jeg må bare finne ut hvilken jeg vil ha. 

Jeg blir rørt over hva vennene mine gjør for meg, og i dag var det ikke mangel på kort, brev, bildemontasjer, gaver og kaker. Jeg fikk verdens fineste brev fra Marit (www.twss.blogg.no), så klokken halv 7 i morgest satt jeg på badet og leste mens tårene rant. En halvtimes tid senere kom hun med kake, og da jeg kom på skolen fikk jeg gave, kort og bilder av jentene, og på sykkelturen med klassen overrasket Marita meg med enda mer kake på en av mine mange stoppepauser på veien opp mot fjellet. Det trengtes, for humøret var ikke akkurat på topp store deler av turen. Jeg hater sykkel.Takk til alle dere som gjorde dette til en herlig 16-årsdag! ilu.

Avslutning

Det føles rart. Etter tre år i samme klasse og med de samme elevene skal vi skilles. Kontakten med mange vil nok bli helt brutt, mens mange vil kun fortsette å være venner, ikke bestevenner. 

Uansett hvordan det blir etter sommeren fikk vi ihvertfall en fin avslutning på Egon i dag, med masse pizza og god dessert. Senere på kvelden dro noen av oss til Marita en tur også, der vi bare snakket og hørte på musikk. Kos!1) Dagens outfit: Kjolen/t-skjorta og veska til mamma, og skoene til søs. Aner ikke hvor noe kommer fra... Bortsett fra øredoblene, de er fra Brasil... 2) Jeg og Thivia på bussen. 3) Margrethe og Vilde. 4) Jeg, Thivia og Kristin. 

On top of the roof

Det er deilig å vite at der bare er lørdag, og selv om jeg har hatt fri siden onsdag er det over en uke med fri igjen, før de tre siste skoledagene (om streiken blir avblåst) er det eneste som er igjen før det er ordentlig ferie. De neste dagene har jeg allerede planlagt. Jeg skal sove lenge, stå opp og gå ut på taket og sole meg, spise mat, se filmer og høre på musikk, spise middag, og så dra ut å møte folk. Herlig.

Det er herlig å ligge på garasjetaket, bortsett fra at det er et slit å komme seg dit. Det er tross alt nesten to meter fra vinduet på rommet mitt ned til taket, og når jeg i tillegg greide å bikke stolen jeg skulle slippe ned for å komme meg ut gjorde det ikke akkurat saken bedre... Men etter mye slit kom jeg meg endelig ned, og fikk solt meg i et par timer med film, iste og musikk. Morgenmenneske

Det var ikke akkurat tid for å stå opp da jeg åpnet øynene mine i dag tidlig. Det var lyst ute, og jeg var lys våken, så da bestemte hjernen seg for at det sikkert var på tide å stå opp. Det var det ikke. Mobilen min hadde jeg rotet bort en eller annen plass i huset uten å orke å hente den da jeg la meg, så ikke visste jeg hva klokka var. Jeg reiste meg opp, gikk ut på stua, og da så jeg klokka på tv'en; 05.17. Jaaada,... Etter noen minutters leting fant jeg mobilen, og gikk tilbake til senga for å sove i omtrent tre timer til. Det var lettere sagt enn gjort, da Ole Lukkøye ikke hadde planer om å komme med det første, så den neste halvtimen ble brukt til å sende meldinger å ta bilder av meg selv. Kreativt... Da mamma vekket meg omtrent to og en halv time senere var jeg derimot dødstrøtt. Heldig med den ja!

Btw, så kom jeg opp i matte på eksamen, og jeg har pugget i hele dag. Stress!
Jeg vet mobilen min er nyeste modell, vil du kjøpe den for 5000 kroner ?

Watching sex and the city upside down

Hva annet er det å gjøre en søndags kveld før muntligeksamens-uka enn å slappe av med ei herlig venninne, brownies og en fantastisk serie? Ikke vet jeg nei... 

Blogglysten er ikke akkurat på topp for tiden, beklager.


Mattehjelpen

I dag har jeg hjulpet Marte med å øve til matteeksamen. Jeg vil ikke si at jeg er så stødig på matte selv, men jeg tror jeg greide å lære henne ihvertfall litt mer enn det hun kunne fra før av! Jeg koste meg ihvertfall, for øving betyr god mat, og i dag ble god mat jordbær, is og sjokoladesaus! Været var det ihvertfall ikke noe å si på, det ble så varmt ved solveggen at vi måtte gå inn til slutt...


Oida

Kom over dette bildet for et par dager siden. Joda, natt til 1. mai var kos det... Om du gjetter hvem som er meg er du god!

Powernap?

strandvolleyball

Nå som det er eksamen, er det ikke mye skole for min del framover. Med to timer med skole i dag ga det tid til mye annet. I ett-tiden dro jeg og noen venner til Haukvannet for å grille og spille strandvolley. Nå som det endelig har blitt litt sol her i Trondheim må man jo utnytte det. Utrolig herlig å ta på seg shorts og solbriller og være sosial med jentene!

Da jeg kom hjem gikk jeg ut til scooteren for å gi den litt oppmerksomhet, noe som endte med at jeg satt oppå den og spilte snake, slettet meldinger og til slutt la jeg meg for å slappe av. Om ikke pappa hadde kommet hjem hadde jeg nok helt sikkert sovna. Det hadde jo tatt seg ut, at jeg hadde sovna av oppå scooteren... Med så mye tid til overs om dagene rakk jeg også å dra på Dalgård for å se fotballkamp mellom Tromsø og Byåsen, der jeg også møtte masse koselige folk.
Endelig!

Da er den her. Scooteren. Mitt nye framkomstmiddel for de neste to årene. Ah, den er så fiiin! Pappa er litt nazi når det gjelder lover osv, så jeg får ikke kjøre før jeg er 16. Derfor har tiden med min i dag gått med på å kose med min nye kjærleik. Starte, stoppe, starte stoppe, blinke høyre, blinke venstre, blinke høyre, blinke venstre, langlys, vanlig lys, starte stoppe,  tute, ta på støtta, ta av støtta, ta på støtta, ta av støtta osv. Sånn har nå dagen gått da... 

Det veldig fine outfit'et skyldes eksamen, daffeuke!

catching up

Når jeg sto opp klokka halv 12 i morgest, ble jeg lettere sjokkert. Klokka var halv 12, og jeg sto opp. Frivillig. På en fridag. Men jeg hadde god grunn, jeg skulle nemlig møte Maren (www.marenamaliee.blogg.no) fpr å dra på cafè og catche opp litt. (Herregud, jeg husker jo ikke norske ord lenger...) Det går alltid for lang tid mellom hver gang vi møtes, og det er utrolig dumt, for jenta her er virkelig verdt å bli kjent med! Vi spiste først lunsj og  deretter oreokake, som var sykt godt! Etter det gikk vi ned til Marinen, og satt der i sola (ikke at det var så alt for mye sol da men) og tok bilder. En herlig dag!

Jeg og Maren har kjent hverandre hele livet, fordi mødrene våre gikk på svangerskapskurs sammen. Opp gjennom årene har det blitt noen turer til Østersund, Åre og Stokkøya osv med resten av gjengen.  Om litt over en måned drar vi igjen på tur, denne gangen til Stokkøya, for andre gang. Det skal bli herlig og møte alt folket igjen!


Bilde 1: Oreokake. Bilde 2: Matvraket... Bilde 3: Jenta her er sykt bra!

Travel helg

Tid har det ikke vært mye av i helga. Nå som våren er her prioriterer man annerledes enn når det var vinter og -20 grader og man ikke gadd å gå ut i fem minutter en gang. Nå er det grilling, sykkelturer, jentekvelder, konfirmasjon og ja, rett og slett sosialisering som opptar ihvertfall tiden min.

I helga har jeg grillet, sett film og vært sosial med mange av venninnene mine, vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt Kim, og laget og servert mat i konfirmasjon, noe som var sykt skummelt, men også utrolig morsomt!

Her er noen bilder fra helga, nå skal jeg snart ta kvelden for å ta igjen litt søvn! 

Bilde 1-3: Grillkveld hos Marit med Marte og Liv, og etter hvert Rakel, Cecilia og Andrea. Bilde 4: Marita og meg, servitørene. Haha, fremtidsjobben... Bilde 5: Verdens søteste søskenbarn, Martin og Erik.

grillkveld

I kveld blir det grillkos hjemme hos Marit med jentene. Grillribbe, ytrefilet, bakt potet, ris og maiskolber er bare noe av det som står på menyen. Jeg har planer om å lade opp kameraet mitt og få tatt noen bilder, så vi får se om det kommer ut noen i løpet av natta!

Nå står sminking for tur, med bloggere og fotograf-jenter må man jo fikse litt på utseendet...
Marte og Marthe liker ikke grillmat. Neida.

Prøveeksamen

Da var det over. Heldigvis. Jeg føler meg ihvertfall 200 kg lettere nå som jeg er ferdig med prøvemuntlig i naturfag. Men det gikk jo egentlig bra da, læreren syntes jeg gjorde det kjempebra, jeg så bare litt for mye på arket mitt. Men hva kunne jeg forvente, det var masse og si, og lite forberedelsestid. Men alt i alt er jeg utrolig fornøyd med en svak femmer! 

Fotballen går det verre med. På kampen i går, (som vi forresten vant, men den herlige stillinga 6-2) greide jeg å tråkke på siden av skoa til en av motstanderne, og dermed var det gjort, jeg greide å tråkke over. Herlig. Uten en mamma som hentet krykker og kunne kjøre meg  hadde jeg nok ikke kommet meg på skolen i dag. 

Nå har Kristin kommet på besøk, og vi slapper av med lekser, pannekaker, paradise og spill på facebook. Deilig å være hjemme halv 12 på en torsdag!

old

Jeg skylder på kameraet og snøen

Blogglysten er ikke på topp, det er vel klart etter en god stund uten noe serlig lyd (skrift?) fra meg. Men men, vi skylder på at kameraet ikke har strøm. Det er vel strengt tatt ikke så veldig avansert å finne laderen og sette i batteriet, men i mitt tilfelle velger jeg å innbille meg selv at det er ekstremt vanskelig. 

Og for det andre snør det. Det er liksom mai, og man skal begynne å gå i shorts, spise is og være ute i sola! Ah, jeg vil ikke ha vinter i mai, jeg vil ha sommer i mai!


regnnatt

Her i Trondheim har vi skikkelig Bergen-vær for tiden, med bare regn og skyer. Det er jo koselig natt til 1. mai da... 

Planene for kvelden er ikke helt klare, men jeg og noen venner skal ihvertfall til en annen venninne for å ordne oss, så dra vi antakelig til Theisendammen, en plass der mange bruker å samles natt til 1. og 17. mai. 

Skikkelig random, men jeg fikk sykt lyst på sveler nå!

Hva skal du i kveld da?

I hate biking

Er det noe jeg hater å ha i gymtimene på skolen så er det sykling. Herregud. Og når vi da i tillegg skal sykle en times tid i oppoverbakke går det alt for langt. Fire kilometer med oppoverbakker? Nei takk! Da er det herlig å ha klassekamerater som heller ikke er så gira på melkesyre og stive lår, så det ble vel mer gåing enn sykling. Chill. Og selvfølgelig ble det en tur innom statoil for sjokoladebolle. 

Sykling i seg selv er ikke så forferdelig ille, ihvertfall om man kan bestemme ruta selv og ta det helt rolig. Liksom sykle ned til sentrum en søndag og gå på cafè, det er koselig sykling det! (Ihvertfall når man tar bussen hjem igjen opp alle bakkene.. Lat sa du? Neida!

Ridning, det burde vi hatt  i gym!

steinkjercup

Føttene verker, hodet er slitent og øynene vil ikke holde seg oppe stort lenger. En hel helg som tilskuer på håndballcup tar på, men det var sykt verdt det, selv om det innebar sene kvelder og alt for tidlige morgener. Bildene er det ikke mangel på, tror virkelig jeg burde gå til anskaffelse av speilreflekskamera, fun!


Outfit for Marit

Blogglysten er ikke den helt store for tiden, men jeg skal skjerpe meg! I mellomtiden bruker jeg tiden min på å legge ut outfit for Marit (fym.blogg.no) fordi hun ikke orker, og fordi hun skal på paradise hotel party i dag. Da skal flinke Marthe dra på fotballtrening i stedet...

Kjole fra vero moda. 
Da  er spørsmålet, brune eller svarte sko?

sliten

Kjempekos kveld, taco, film og godteri slår aldri feil! Nå er jeg sykt sliten, så det blir ikke rare bloggingen før jeg legger meg, må uansett stå opp tidlig, fordi vi skal spille kamp mot Verdal, og vi skal vinne!

Det ble så vi så the eye, sykt bra film! Og Hannah er søt


søt ja

Bye

I kveld blir det film og kos med jentene, så nå drar jeg og Marit (www.fym.blogg.no) på 7eleven for å leie film! Forhåpentlig skal vi leie "the stepfather" eller noe sånt, den skal visst være bra!

Å herregud.. 

sovedyr

Jeg begynner å tro det er noe i veien meg meg. Eller, kanskje ikke, men jeg er så utrolig trøtt hele tiden! Det går liksom fint på skolen eller når jeg har noe å gjøre, men når jeg kommer hjem, går det ikke mange timene før jeg legger meg for å sove litt. Litt. Haha. Det blir aldri litt heller, fordi jeg ikke orker å stå opp og drøyer og drøyer tiden. Jeg vet at det ikke er helt bra for meg å sove to timer midt på dagen, men det er jo så deilig! Jeg har jo masse jeg kan gjøre, men jeg er for trøtt til å orke å begynne med noe. Her trengs det skjerping!

sover du mye om dagene?


forberedelse til tentamen


Bokmål <333

summer feeling

Det er sol ute, ungene sykler rundt på asfalten, og jeg merker at det endelig har blitt ordentlig sommer-vår! Man kan gå i shorts, spise is ute uten at man fryser ihjel og noe av det herligste: Sykle ned til fotballbanen og spille fotball i sokker og ligge på kunstgresset å slappe av. Åh, sommeren skal bli så bra!


smoothie-time


Paradise, Marit og smoothie, kan man få en bedre kveld? Tviler, det er sykt digg! 

I morgen er det nynorsktentamen, tror du jeg gleder meg eller? Nei. Har en liten analse om hve oppgavene går ut på, så har en plan inne i hodet mitt. Og om jeg ikke tar helt feil, kommer det til å handle om noen som dør. Det gjør det alltid i mine tekster. Alltid. Aner ikke hvorfor, men jeg klarer ikke å skrive om lykkelige mennesker,  regnbuer, lykke og alt det der. Drap, det er tingen! Høhø.

Alice in wonderland

Jeg har dårlig tid. Veeeldig dårlig tid. Eller, jeg har vel egentlig 22 minutter på meg når jeg skriver dette, til å legge på øyenskygge, finne fram penger og løpe til bussen. Men det er i hodet mitt skummelt lite tid. Det hjelper vel ikke at jeg i tillegg har bestemt meg for å blogge også...  Yeey, gode prioriteringer!


Sett den?

29032010

Siden jeg er født lat orket jeg ikke å blogge i går når jeg kom hjem, og heller ikke når jeg var i Åre. I leiligheten vi bodde var det til tider internett, men det var så tregt og rart at jeg ikke prioriterte det framfor de jeg var der med. Uansett var det en kjempekoselig helg! Vi kjørte slalom, badet, spilte bowling, spiste på restaurant og mye mer. 


 I dag har jeg sovet leeenge, men det var egentlig greit at mamma kom å vekket meg halv tre. Jeg har virkelig ikke bra av å sove bort hele dagen... Dagen var skikkelig chill, med en tur på butikken, avslapping og et par timer på fotballbanen. Jeg trenger virkelig å holde meg ihvertfall litt i form i ferien, hvis ikke kommer jeg til å slite når vi begynner med fotballtreninger igjen...

Nå skal jeg se cougar town, spise frukt og drikke hjemmelaget alkoholfri strawberry daiquiri. Nam!


tidenes besøk av tidenes jente

Da var helga over, Amanda har dratt hjem, og det er usikkert når jeg får møte henne igjen. Det er kjipt, for hun er virkelig en utrolig herlig jente! I løpet av denne helga har vi gjort utrolig mye, og jeg håper at jenta har tatt med seg mange minner herifra. 


Uheldigvis kom flyet til Amanda 08.50 til Værnes. Det vil si tidlig, og midt i skoledagen min. Det betydde at hun måtte vente hjemme hos meg i flere timer før jeg kom hjem fra skolen. Som en liten trøst lagde vi sveler når jeg kom hjem, og resultatet bli jo nærmest perfekt!


Kvelden ble videre tilbringt på chatroulette. Tidenes ting å gjøre en sen kveld. Og hvem synes vel ikke monobryn og bart er deilig?


På fredag var Amanda med på skolen. Der møtte hun folket. Jeg ble jo nesten litt skremt over hvordan folk oppførte seg, galere klasse skal du lete lenge etter. Uansett, senere på kvelden dro vi til Marit for jentekveld med pizza, film og sladder. Kjempekoselig kveld, herlige jenter og mye energi. Filmen vi så het Vacancy, og var skikkelig creepy. Jeg skvatt skikkelig noen ganger, og selv jeg synes den var litt vel enkel noen ganger og jeg ikke likte slutten, var den skikkelig spennende!


Senere på kvelden fant vi ut at vi skulle lage musikkvideo. Og med ikke noe annet enn pimp'n'hoe-tema. Gjett hvem som ble pimp da. Med tidenes største boblejakke og buksa på knerne bare holdt oppe med en kabel til ipoden min måtte jeg gjøre alle guttetingene. Det føltes feil, det er ikke noe annet å si om det! Men gøy var det ihvertfall. Tenker å legge ut videoen når treiga får gjort den ferdig. Gled  deg!

På lørdag var vi i byen en tur, og senere dro på besøk til Gard, en som går i klassen, og som Amanda kjenner fra da hun bodde her. På vegen kjøpte vi oss Ben&Jerrys, elsk! Der bakte vi brownies og så vi film med en som heter Simon. Filmen vi så het "The uninvited." Ikke så sykt skummel egentlig, det var skumlere da guttene skulle skremme oss hele tiden.. Ellers ble det litt styrketrening, (haha) chatroulette og Disney Channel. Kos!


Søndag ble brukt til chilling, pakking, soving, og for min del trening. Tok bussen til treninga med Marit, og siden det bare går to busser i timen på søndager, kom vi litt tidligere enn vi måtte, og brkte tiden til å ta bilde og snakke i garderoben. Treninga ble kort, fordi vi måtte dra til flyplassen. Det var skikkelig kjipt å si hade, men jeg satser på å dra til Harstad snart!

en rar følelse

Det er rart å plutselig skal blogge igjen. Man må å ta bilder, tenke på hva man skal skrive og hva man synes om ting. Det er ikke helt lett å omstille seg fra ikkebloggemodus til bloggemodus, men jeg skal ihvertfall prøve så godt jeg kan! Jeg har bare noen småting jeg vil endre på i forhold til design, men jeg er ikke akkurat verdens beste når det kommer til html-koder osv.. Selv om tar tid, krefter og banneord skal det gå til slutt!Ellers i dag hadde vi vinteraktivitetsdag med trinnet, og som den twintip-elskeren (haha) jeg er, måtte det jo bli gåtur med alpint! Hehe, det skal sies at jeg hadde mine tryn nedover bakkene. Vi skylder på den dype snøen.. Kameraet mitt ble lånt bort til Mari, da jeg ikke ville risikere å ødelegge det i mine harde møter med snøen . Det resulterte i masse bilder, og jeg døde nesten da jeg så dette:


Kanskje litt internt, men Thivia er kanskje litt mobbet kjent for å være den lille og svake. Selv om hun nekter på det (jeg har egentlig aldri testen ut styrken hennes), så er hun alt for søt og lita til å være sterk!
hits