foto

I LOVE THIS CITY


Litt fint'a? Selv om byen ikke er så spennende, er den jo koselig! Skulle vært litt mer snø når jeg først tok med meg kameraet, men koselig uansett! Ble ferdig med julegavene også, så nå kan jeg slappe av masse fram mot jul. Ikveld regner jeg med det blir chilling med noen venninner, før julebord med jobben imorgen :-)

I'm standing on top with a killer view


Nydelige Anniken

Fineste Anniken, (en av de få gode venninnene jeg har igjen her i Norge etter at alle har dratt fra meg.......) trengte et nytt profilbilde på facebook -addicted much?- så jeg bestemte meg for å være hjelpsom og lufte kameraet en liten tur! Kan jo ingenting med kamera og sånn, så det eneste jeg gjorde var å stille inn fokus manuelt og justere blenderåpningen til å bli ganske stor. Da gikk det ganske greit føler jeg. Motivet er det ihvertfall ingenting å si på, nydelige jenta mi <3

Ikveld skal jeg for første gang på en måneds tid på fotballtrening (!!!!) noe jeg tror kommer til å bli et helvette med tanke på omtrent null trening i det siste. Det eneste jeg ser framover til når det kommer til skole og høst er å få litt faste rutiner igjen med trening, skole, søvn og mat. Blir supergodt å ikke sove bort hele dagen, være oppe alt for sent, gjøre noe fornuftig om dagene, trene som fy og spise sunt igjen :D

Ikke sant jenta er fin?
Flere som gleder seg til rutiner etter ferien?

Super bursdagsgave til bloggjenta
Nå blir det masse outfitblogging osv framover! Må bare lære meg litt hvordan den fungerer, men satser på at den vil være til stor hjelp framover!

Har noen andre fjernkontroll til kamera, og er dere førnøyd med den? :)

Pink lips


Har tatt årets første bad, med ingen andre enn Maritbest. Herlig! Ikke var det så kaldt heller, kunne svømt rundt i evigheter hadde det ikke vært for de ikke-eksisterende svømmemusklene.. Nå skal jeg pakke litt til campingtur med familien i helga (<'3) før jeg tar turen på kino med Valø, Hoff og Hofstad for å se Limitless med helt ok+ porrdeilig Bradley Cooper. Gleder meg, tror den er veldig bra :)

I miss summer, with music and ladybugs

Jeg er klar for sommer igjen. Veldig. Å ligge ute i sola med musikk og et glass iste med isbiter. Å spille fotball på banen hele dagen, men mest bare ligge der og nyte været. Å dra på badetur med venner, for å svømme ut til brygga på midten av vannet. Å dra på ridetur med verdens fineste hest. Å grille om kvelden, mens man sitter ute til langt på natt med pledd og godteri. Vinter, bli ferdig snart da?

I will honor Christmas in my heart, and try to keep it all the year

Help wanted

Skal få ut fingeren og kjøpe meg speilreflekskamera nå, og trenger tips/hjelp/forslag!

Så, har du et kamera og anbefale?

nighttime photoshooting
Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still
hits