trening

TRENINGSMOTIVASJON

Bortsett fra det å sitte i jula og se Victoria's Secret Fashion Show er det lite som er mer motiverende for treningen sin del enn det å kjøpe nytt treningstøy. Dette gjelder også sko for meg ihvertfall, og i dag fikk jeg endelig kjøpt meg joggesko for å bruke til lett trening innendørs og til styrketrening. Har byttet på å bruke Nike'ne mine både ute og inne, og har lenge ønsket meg et par kun til innendørsbruk, gjerne litt lettere enn vanlige joggesko. Fikk veldig god hjelp på Löplabbet, måtte løpe på mølla til og med, slik at de kunne finne en sko som passet til meg. Synes de er kjempefine, og gleder meg til å ta de i bruk!

Brb, skandia cup
Haha, føler jeg bare legger ut outfit når jeg har på meg yndligsshortsen fra mango. Føler egentlig jeg går med den hele tiden også, på grunn av at den er så behagelig, fin og passer til det meste! Jakken eller genseren er ihvertfall fra Gina Tricot tror jeg, tok den fra søs :)

Nå har jeg egentlig ikke tid til å blogge, må løpe ut døra for å møte Anniken for å dra å se på kamp til det andre Byåsen-laget. Deretter skal jeg spille kamp, så det blir en travel dag for meg. Har allerede vært nede på lade (der de fleste kampene går,) det største området med baner for å bare chille siden været plutselig ble så bra, hele 26 grader i skyggen! Men nå MÅ jeg faktisk løpe ut til scooterpus, så vi blogges :)

Håper alle har en super dag, gjerne fortell meg gjerne hva planene for dagen eller ferien er, koselig å høre!

motivation

Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg gleder meg faktisk til å dra på trening for tiden! Ble utrolig lei fotball i høst og før jul, så å ta seg noen uker fri gjorde virkelig godt for motivasjonen! Nå skal jeg på trening, og gleeeder meg! Ha en super kveld alle sammen :)

Ottacup

I helga ble det null blogging, fordi fotballaget var på cup i Otta! Snedig liten plass midt i ingenmannsland egentlig, men koselig å dra litt bort på cup, og ikke bare kjøre til kampene og så dra hjem for å sove. Kjempekoselig helg ihvertfall, og selv om kanskje det sportslige ikke gikk så veldig bra resultatmessig, gjorde lagene en kjempebra innsats, og vi fikk masse god trening i five-a-side!

Crazy, but lovely girls. Lagdans!

Lagmøte! Skal sies at vi fant den perfekte gutten, så treneren gikk bort og fikk nr hans og fortalte at han passet perfekt til kriteriene våre. Flaut. Og han hadde kjæreste, og var trener......


Norges nyeste gateband, danish cookies!


In action...

Ut å trimme flesket

Trening er noe det ikke har blitt så alt for mye av i ferien. Alt for lite egentlig. Det er en uke til Dana cup begynner, og kanskje veldig på tide å prøve å gjøre noe med feriekondisen som sakte men sikkert har tatt over det lille som før fantes av kondisjon. Håper veldig på at treningen blir noen lunde rolig. Herregud, jeg sliter. Wish me luck...

Forresten, 300 kommentarer på bloggen nå! Det er kanskje ikke så stort for andre, men for meg betyr hver eneste kommentar veldig mye!


Gull

Bloggen har blitt satt litt i andre rekke denne uka, fotballcup og et par dager med finvær er nok til at jeg nedprioriterer bloggingen. Denne uka skulle det konses på fotball. Vi skulle komme helt til finalen. Og gjorde vi det? JA! Etter 5 kamper uten tap skulle siste kamp spilles, i dag klokken kvart på 1. Mot Byåsen 2, 95'erne. Og det gikk jo mer enn bra, med en 2-0 seier, var det gjort. Vi hadde vunnet Skandiacup 2010! Det var dette vi hadde jobber for i hele vinter og vår, og vi greide vi det. Tusen takk for en fantastisk uke jenter, dere er herlige!


herlig seriestart

Årets første seriekamp er ferdig, og fy flate så herlig det var å slå erkerivalene, nemlig Astor. Det er i grunnen ikke så morsomt å spille mot klassekameratene dine, men når vi endelig begynner å slå dem, så går det bra!

Det er noe feil når garderobene er så små at halve laget må sitte i dusjen..
hits