film/underholdning

BEAUTIFUL

En av de tingene jeg elsker med Norge er nordlyset. Må være det mest fascinerende jeg vet om! Her en kveld var det masse i trondheim, prøvde å ta bilde med mobilen, men det ble helt svart.......... Neste gang skal jeg sørge for å ha kameraet i nærheten, da blir de nok bedre :-)

Nå skal jeg kaste i meg et par pizzastykker før jeg tar turen til Marte for cupcakes-baking. Blir nok koselig!

Flere enn meg som elsker nordlys?

late nights, late mornings

Jeg klager på at jeg sover bort hele dagen, men jeg kan vel egentlig for det selv med døgnytmen jeg har blitt vant med. Jeg klarer ikke å legge meg tidlig, og når jeg gjerne sitter oppe tre-fire timer over midnatt sover jeg gjerne til to-tre på dagen. Litt kjipt når det er finvær ute, men nå som yr.no melder regn i en uke etter fredag kommer det sikkert til å passe meg supert! I morgen skal jeg ihvertfall prøve å komme meg opp før tolv og få litt sol på kroppen :)

I dag har jeg vært på vg-lista her i Trondheim, synes det er så koselig stemning på sånne dager. Og med herlig temperatur og strålende sol viste nok bartebyen seg fra sin bedre side. Stemningen når artistene fremførte var det heller ikke noe å si på, vi sang med på det vi kunne! Ikveld var jeg også på Haukvannet og badet med Hegesøt. Vannet var herlig, men bortsett fra myggen var nok det å sitte å varme seg med kakao og se utover vannet og bare snakke etter badingen det aller koseligste.

Nå er toasten ferdiglaget, glasset med iste og masse isbiter står og frister og jeg skal fortsette på sesong 2 av dexter. Anbefaler alle å se den serien om man liker krimserier med en liten twist!

Please, Do Talk About Me When I'm Gone

Er det noe jeg har vært hekta på en stund nå, så er det en serie som heter Pretty Little Liars. En serie om fire tenåringsjenter, Spencer, Aria, Emily og Hanna, og deres liv etter at deres bestevenninne Alison har forsvunnet.(Egentlig mye av samme grunnkonseptet som frustrerte fruer.) Et år etter blir liket av venninnen funnet, men jentene får meldinger, brev og eposter fra en avsender som kaller seg "A." Personen bak meldingene røper deres egentlig godt bevarte hemmeligheter, og når det bare er de fem jentene som vet om det som blir skrevet i meldingene, begynner de å lure på om Alison faktisk er død, eller hvem andre som kan ha visst om disse hemmelighetene. 

En veldig spennende serie om en mordgåte, vennskap, kjærlighet og ærlighet. Til nå har det bare kommet ut 10 episoder, så jeg venter spent på mer!

Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours

Den eneste kvelden midt i uka der det aldri er trening er onsdag. Denne onsdagskvelden ble brukt til å endelig se sex and the city 2. Og ikke med hvem som helst. Vi greide å samle en gjeng på hele 7 stykker som dro nedover til byen for godteri, sladder og ikke minst film. Og det var ikke bortkastet. Vennene mine er de beste.

Anmeldelsene av filmen har ikke akkurat vært så gode. I mine øyne måtte anmelderne ha vært sure og livsleie gamle menn som ga filmen all kritikken, for den var herlig! Det er noe med filmer som inneholder jentevennskap, reise, sko, klær, romantikk og kjekke menn. Da skal det ikke mye mer til for at den skal bli bra. Men i dette tilfellet var faktisk filmen bra sett bort i fra de punktene også. Fuck alle som ikke likte den. Gå å legg dere!


(flickr.com)
marthe

marthe

17, Trondheim

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits