festligheter

FIRST YOU TAKE A DRINK, THEN THE DRINK TAKES A DRINK, THEN THE DRINK TAKES YOU

STEMNINGSBILDE FRA GÅRSDAGEN

Julebord + gaffateip = fin kombinasjon
Familiemiddag nå, blir interessant ;D

IKKE PARTY

HAHAHAAHAH

Hallohallo mine kjære sjokolader.

Vi skal nå kose oss masse osv!!! Dra ut og nyte livet.

MIn ven skriv dete< 3

hade

Oi, bloggen ja..

Der hadde det visst gått et par dager uten bloggjenta. Har vært veldig opptatt så får skylde på det, men nå har jeg ingen grunn til å utsette en update for alle mine omtrent 3 lesere!

Hele fredag gikk egentlig med til å rydde og ordne til b-day party til Marit og Stine. VIP-crew og greier, så jeg var opptatt stort sett hele dagen. Ble full fest og party all night longnesten. Storkoste meg og ble kjent med masse nye koselige mennesker. Var ikke like koselig på lørdag når jeg måtte stå opp alt for tidlig og med alt for få timers søvn for å dra på TRENING. Jaja, var greit at halve laget var mer eller mindre reduserte etter gårsdagen og ikke bare meg! Senere på dagen satt jeg barnevakt med Marte og Marita, slappet av og så på alle bildene som ble tatt. Mye rart der, for å si det sånn. Tenker jeg kan dele noen av dem, både noen av dem mine 3 lesere har sett på facebook, og også noen ikke har lagt ut der, men som heller ikke er alt for wildcrazyshit. Heh.Min 17. mai i bilder


En koselig dag, med koselige folk! Startet dagen med å gå i toget, aaaaaaller sist, av alle skolene... Ikke så veldig stort oppmøte, men jeg kom meg opp og fikk vært med. Takk gud for en rolig natt til 17.! Gikk rundt i byen og spiste mat, dro hjem og skiftet, dro ned til byen igjen, spiste mer mat og dro hjem for å spise mat og bake cupcakes. Ble ikke så veldig koselig kveld, fordi jeg måtte øve til foredra som jeg skulle ha i dag.

Hvilken bunad har du?

Supermarthe

I går var det kle-deg-ut-som-en-kjendis-bursdag til Marita, og som blogger måtte jeg jo bli en blogger? Valget falt på supermarie, så i hele går gikk jeg rundt med militærkler, bart på fingeren og et tre i hånden. Sånn går det når det finnes en så super blogger, man må jo bare bli inspirert av henne? Om man ikke har vært innom bloggen hennes kan man ikke kalle seg oppdatert i blogg-verden.Take a look; www.supermarie.net!

Super!

Super+MJ

Drama at Upper East Side

Messi & MJ

Ke$ha, Gaga og Jack Sparrow

Let the rain wash away all the pain of yesterdayI går var det bursdagsparty! Koselig kveld, men litt drama må det jo alltid være. (Dårlig dømmekraft? Neida.) Ble ihvertfall kjent med mange nye folk, og bedre kjent med andre. Jeg og Merethe fikk også taxi for 150 kroner gratis, så det sparte oss for deler av en lang gåtur hjem! Supersnille taxisjåfør, som lot to tynnkledde jenter som gikk gående langs veien få sitte på, siden han likevel skulle samme veg. Da ble jeg ihvertfall litt glad igjen!

I dag har jeg bare prøvd å sove lenge, men ikke like lett når søss og 15 andre håndballjenter på 14 år spiser frokost i etasjen under klokken 9 om morgenen. Men nok en gang seiret sovehjertet, og jeg sovnet noen timer igjen etterpå. Nå må jeg nesten begynne å øve til prøve i morgen, har såvidt åpnet boken, så vet ikke heeelt hva prøvestoffet er. Men hva har man vel søndager til? Skal ihvertfall kose meg med musikk og sjokomelk, i håp om at det hjelper på motivasjonen! Gleder meg ikke så veldig til de neste to ukene, 6 store prøver og innleveringer er ganske mye!

hits