div

HADE BLOGGEN

Tror jeg gir meg nå, it's been a fun ride!

Okei så blir det vel kanskje ikke helt over, denne blogg-greia. Du finner meg på http://marthealver.tumblr.com/, en gang i blandt iallefall

MY NEW BFF


Har kanskje ikke nevnt super-julegaven på bloggææn før?? Fikk ihvertfall isbitmaskin av mami og papi, (Trenger ikke nevne at jeg omtrent tvang dem til å kjøpe det til meg )TIDENES gave for meg som spiser isbiter hver eneste dag, då fort jeg får muligheten. De pinefulle trappetrinnene ned til kjelleren og fryseren, og det å lage pose på pose med isbiter er NO MORE, livet er redda. Lever på isbiter for tiden, bør jo funke som slankekur at jeg setter med med 5 glass isbiter istedet for sjokolade om dagene?

Ibsitmaskina og jeg er iallefall perlevenner. Går som hånd i hanske, eller som.. isbit og Marthii? Første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å slå den på, siste jeg gjør før jeg legger meg er å slå den av, etter overspising av isbiter som kveldsmat. Jeg er jo mer med isbitmaskina enn jeg er med familien. Tror det er det beste forholdet jeg noen sinne har hatt. Blir liksom ikke lei, og får heller ikke høre hvor gal jeg er?? Perfecto :-) 

Ok føler dette bare ble rart. Over og ut, må spise litt mer isbiter.

FAVORITT

..godis: 
Brownies må være det beste. Eller noe med sjokolade. 

..bloggpost:
Dette, fordi det er min framtidige mann og fordi jeg så inderlig håper de kommer tilbake.
Dette,  fordi jenta skriver så fantastisk. Bare les bloggen, alt er egentlig superbra.

..minne:
UKM i 2008, alle cupene på Skandia og Dana, somrene på Langklopp, klasseturene til Hitra med klassen på ungdomsskolen. Ellers bare småminner med vennene mine. 

..sminketing:
Denne mascaraen, love it! øyebrynsblyanten fra hm og foundationen min fra dior rett bak.

..internett-venn:
Bloggvenn? Ellen og Huong. Vriker som så herlig jenter, og har alltid så fine kommentarer å komme med.
Ellers er det flere jeg nok ikke ville hatt så bra kontakt med uten internett. USA-jentene mine kan vel ikke kalles internettvenner da, eller kanskje midlertidige internettvenner? Isåfall er de favorittene mine <3

..låt: 

Gi meg nesten hva som helst fra 30 seconds to mars, The Killers, Coldplay, Muse, Boys Like Girls, Breaking Benjamin, Jack's Mannequinn Sia eller Adele og jeg er lykkelig.

IT'S ALL ABOUT NOT GIVING UP

MATERIALISTISK JUL


Gleder meg til jul, jeg :-)

Noen som ønsker seg det samme?

Want to know something?

The bitch is back

Savnet meg? Heh, tviler..

Av og til kan en bloggpause gjøre godt! Jeg merket at jeg savnet å blogge, og nå som det er vår føles det som at jeg kommer til å ha mer å blogge om!

Jeg kommer ikke til å prioritere bloggen først framover nå som det snart er påske, tentamener og eksamener, men jeg fikk plutselig litt blogglyst, så tenkte å hoppe i det igjen før jeg tenker at det ikke er verdt det. Nå kan jeg ikke trekke meg og ta pause på noen måneder ihvertfall, da blir jeg skuffet over meg selv...

Nå skal jeg ihvertfall ut på scootertur i regnet, blir koselig.. Men hva gjør man vel ikke for venner som nettopp har kjørt opp, og som trenger hjelp til å hente scooter og som ikke vil dra alene på den første kjøreturen? Ikveld blir det matlaging, film og cupcakes med søte jenter, regner med det kommer bilder iløpet av i morgen :)

break

i'll be back, in a while :)xoxo

Sleep?

Ok, tror ikke det blir noe minneverdig blogging fra meg i dag, T-R-Ø-T-T. Litt lite søvn i natt, tar det igjen nå. Kommer sterkere tilbake i morgen, tror jeg.

motivering

Jeg har vært borte fra bloggen en stund nå, ikke at jeg tror så veldig mange har merket det... Men uansett har jeg fått tilbake blogglysten litt, så nå blir det nok mer å se til meg framover!

I dag har jeg ihvertfall vært på NTNU, chilla med å lage smykke med mitt eget DNA inni, (nammm....) og spist is laget på to minutter (nammm!) Fikk over to timer fra vi var ferdige der til vi skulle være tilbake på skolen, så det endre opp med at halve klassen ble sittende på maccern og spise mat og kose oss, før vi trasket litt rundt på torget og deretter tok bussen tilbake til skolen for å finne ut at vi bare fikk dra hjem.

Tenker på å lege et innlegg om hva jeg faktisk har gjort den siste tiden, så vi får se  :)

sau1 og sau2, random

Moviestar

Herregud, jeg er helt starstruck! Skoledagen i dag må ha vært verdens beste! Ikke på grunn av selve skoledagen, men i midttimen i dag fikk vi besøk av ingen andre enn han som ble kåret til Norges mesy sexy mann i 2009, som har spilt i filmen Upperdog, og vært med i teaterstykkene Equus, Romeo og Julie og Spring Awakening, nemlig Hermann Sabado! Han og hun som spiller mot ham i Julie i Romeo og Julie kom på besøk i sammenheng med at skolen skal ha skolerevy, og da var det møte i auditoriet da man kunne stille spørsmål, og de skulle svare og fortelle om sine opplevelser og gi tips osv. Bilde ble det også, kjempegøy !

I dag har jeg bare slappet av, sett sprangridning, gjort lekser og jobbet med scrapbooken jeg lager om konfirmasjonen min. (1,5 år etterer jo ikke sååå sent å begynne?) På kampen i går greide jeg å tråkke over, for 3. gang på to måneder, så i dag blir det ikke trening, men jeg skal dra å se på, så vi snakkes senere : - )

Barnepass? HJELP!

Da ble jeg offer for barnepass. Jeg er kanskje ikke den som er flinkest med barn her i verden, men satser på at dette går bra. Tantebarnet til Marit, søte Philip på tre år er kanskje ikke vanskeligste ungen å være med, men jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med han. Han sitter og spiller mario, men tror han begynner å bli lei, så nå skal vi nok ut på tur med hunden. Jeeei... Noen forslag til hva jeg kan gjøre med en treåring? Hjelp...

Greide å få han til å ta en 10 sekunders pause fra gaminga, imponert!

En ond sirkel

Jeg har lyst til å blogge. Det er morsomt, og jeg føler jeg gjør noe jeg har godt av, ihvertfall når jeg føler at jeg forbedrer skriveferdighetene mine. Jeg føler at jeg har massemasse å blogge om, flere ganger om dagen sitter jeg og tenker: Dette kunne blitt et bra blogg-innlegg! Det er bare en ting som stopper meg fra å gidde å bruke så mye tid på bloggen.

Det går an å finne unnskyldninger for å ikke blogge. Jeg har for mye lekser, jeg trener for mye, jeg har ikke bra nok kamera. Jeg kan ikke si noe på det. Jeg har mer enn nok tid til å blogge. Jeg mister bare motivasjonen når jeg føler at den eneste jeg blogger for er meg selv. (Og Marit da, men hun teller ikke. Hehehehe. Kødda. Loveyou.) Jeg blogger jo mest for min egen del, for at jeg skal ha noe å se tilbake på senere i livet, men jeg blir seriøst hoppende glad hver gang jeg får en ordentlig kommentar av noen jeg ikke kjenner. Ordentlig som i når noen faktisk leser innlegget og gir meg tilbakemelding, enten med noe så enkelt som "bra skrevet," eller når personen skriver sin egen mening om det innlegget handler om. Hver eneste kommentar betyr utrolig mye for meg, og om du kommenterer, så kommenterer jeg alltid tilbake. Jeg ser virkelig ingen grunn til å ikke gjøre det!

Dette føles som en slags ond sirkel. Jeg skriver innlegg, og er skikkelig motivert. Men plutselig er det ingen som kommenterer. Da gidder jeg ikke å blogge, ihvertfall ikke om ting som det er greit å få andre sine meninger om. Jeg har mange gode ideer om hva jeg kan blogge om, men om jeg først skal blogge om noe som jeg vet at jeg kunne tenkt meg å lese om på en blogg, vil jeg gjerne at noen skal lese det. Altså blir jeg å tenke at jeg bare skal komme litt mer inn i bloggingen først, så kanskje noen leser bloggen min når jeg legger ut et innlegg jeg har jobbet skikkelig med.

Sorry for rotete innlegg, men jeg ville bare få ut dette. Om jeg skjerper meg nå, vil dere kommentere mer? Er det i det hele tatt noen som har interesse av at jeg blogger?

Tumblr_l61nwtbqmn1qawqzoo1_500_large

Life's all about massage

Jeg lærer aldri. Det er aldri noe sjakktrekk å dra på fest. Det eneste jeg står igjen med dagen etter er muskelhangover i leggene. Dagen etter skoleballet i vinter var vel en av de værste dagene i mitt liv, med tanke på bevegelse. Vennene mine tvang meg til å gå, de dyttet meg i trappa bare for å le av at jeg hylte som en galing. Det så rett og slett ut som jeg hadde blitt... Ja, you get the point? Kvelden i kveld ble brukt til chill, sippefilm, kake og massasje. Lurer på hva naboene trodde, for det hørtes ikke bra ut... Nå skal jeg ihvertfall legge meg, og håpe at jeg får til å gå bedre i morgen. Å spille viktig fotballkamp blir vel også interessant. Btw, tviler på at tåa mi er brekt. Den er nok bare jævlig forslått. Hypokonder-Marthe har en tendens til å overreagere litt. :-)

Massasjetid! Håper ikke jeg ser så skjeløyd ut til vanlig...

Perfekt

Endelig har paradise hotell danmark begynt igjen! Mye bedre enn norsk, fordi danskene er myyye galere enn de kjedelige norske. 

Jeg satt å så halveis på det, da jeg hørte noe med tidligere deltakere. Øynene ble klistret til skjermen og hjertet begynte å banke, og da så jeg han. Drømmemannen, den mest perfekte i hele verden. Nick Zitouni. Fy faen han er så deilig. Jeg håper han vinner igjen, 40 episoder med verdens deiligste. Jeg tror jeg vil flytte til Danmark...

O-M-G
hits