design osv

HVORDAN SER BLOGGEN MIN UT?


Det er altså slik den skal se ut, men noen ganger blir profilbildet lite eller der bildet skal være blir det bare grått, og da ser alt så rart ut.. Er det bare til meg, eller til alle? Så rart at der varierer sånn, får vel fikse litt på html-kodene en dag. Dritt. Da finner jeg alltid masse å endre på, så går det til helvete. (Jeg bruker google chrome som nettleser ihvertfall)

Nå skal jeg ihvertfall chilleeen. Vurderer å legge meg å sove. Faila siden jegalltid sover etter skolen og 3t på fredager, når vi slutter klokken 11. Men dro til byen i stedet, såååå rakk ikke min søvn fra 2-5 :( (Kjøpte meg en bukse da, og treningstights jippi. De har så sykt mye fint på Gina Tricot nå, så skal dra med meg mamma dit i morgen!)  Men om jeg legger meg nå, da sover jeg vel til i morgen, og deet vil vi jo ikke. Eller. Hadde vært chill da. Men vil se tv <3<3<3 ikveld. Kommer sikkert til å leie en film, kjøpe Ben&Jerrys og legge meg under dyna i sofaen på stua. Ok start på helga for min del :-)

Headerproblemer

Ah, blir så lei. Fant ut at jeg ikke kunne bruke den gamle headeren lenger, siden den ble for "jule-aktig." Nå har jeg ingen, og helleri ngen bilder jeg kan bruke. Frustrerende, men en god grunn til å tvinge noen til å ha headershoot med meg snart! Tenker å endre litt på designet også, men får se når det blir tid til det.

I dag har jeg bare chillet på skolen, med en prøve, en vanlig dobbelttime og film. I morgen tar jeg ferie klokken 11, så da blir det en tur for å ordne pass til sydentur i påska, før jeg skal tilbringe noen timer på 3T. Kjenner jeg gleder meg, er fortsatt kjempestiv i magemusklene og armene etter tirsdagen. Godt tegn?

Fikk forresten barrte-tatovering av supermarie i dag, kommer ikke til å ville bruke den opp...... Superkul!

Changed

Da ble det ny header på meg da! Ble så lei den gamle, og jeg så jo egentlig ikke ut på den heller, så i dag når jeg kom hjem fra skolen dro jeg ut for å ta bilder. Det resulterte i en foreløbig header også! Så nå er jeg veldig fornøyd med dagens bloggjobbing, både ny header, småjusteringer i designet og masse bilder jeg kan legge ut senere.

I kveld blir det lussekattebaking med Marit, selv om jeg har spist alt for mange fra før av. Jeg gleder meg til jul jeg nå!

Ny header

Da jeg og Marit dro ut i skogen tidligere i dag var et av håpene mine å få tatt et brukbart headerbilde. Det begynner endelig å bli litt sommer her på nordpolen i Trondheim, så da var det vel på tide å bytte ut snø og ski i headeren med kjole og vann.


Godkjent?
marthe

marthe

17, Trondheim

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits