blogg

besøk på en laurdagsaften

HEI ALLE SAMMEN! Nå har jeg besøk av mine søte venner. Marte, Merethe og Marit. Alle vet vel hvem Marit er, hun er den søte. Jeg skal vise bilder av "søte" Marte og Merethe og meg senere. Nedenfor i innlegget.... HEHEHEHHE. Ja. Nå skal vi spise smoothie og drikke cola(Æ ÆLSKE COLAH) og spise masse godteri..... :D:D:D:D::DD gleder meg veldig masse. Etterhvert kommer Ceciliapusen også, og vi skal chillen med litt brazilian wax.. HAHHAHAH neida. Bare cecilia som er brasiliansk ;););););) hehehhe, intern.... .ehheheh


MERETHE SNUSAREN!!!!


Pappaen min <3 pappaen min er best i verden, han lager fiskeboller til meg når jeg vil ha det. Han heter Eindride, aKa(known as) OneShit!


æh e ganske såh porr dah såehhhhh


JAH SÅNN SJER DOKKER KÆM Æ HAR HATT BESØK AV JAH. DÆM E NO BRAH FIN. MARIT E SÅ FIN AT KAMERALINSA SPRAKK NÅR VI TOK BILDE ://///// FML ilu ppl

Hurt

Det har gått noen dager siden jeg greide å tryne på scooter (...) og det er først nå jeg har funnet ut at jeg kanskje slo meg litt i fallet. Det gjør ikke spesielt vondt, men blåmerker er jo bevis på at møtet med bakken ikke var så alt for mykt.

I dag har jeg slappet av, og prøvd å skrive en spansk tekst om Trondheim, noe som ikke er så lett... Google translate in my heart! Nå slapper jeg bare av i senga før jeg skal på dagens tredje trening... 2*2 timer gym på en dag er ikke hverdagskost for meg ihvertfall, glad jeg ikke går idrettslinje! Håper bare ke fotballtreninga blir så alt for hard, selv om det er nettopp det jeg tro den kommer til å bli, sidn vi ikke har kamper denne uken :-)


A moment lasts all of a second, but the memory lives on forever

Når man vokser opp, splittes man med mange opp gjennom årene. Bytting av skoler og flytting er noe man ikke kommer unna. 

Deler av dagen i dag har blitt brukt på å lage et kort til en av mine beste venner, som skal flytte til Bergen for å gå på skole. Det er så utrolig trist! Selv om jeg har kjent henne i bare litt over et år, så har den søte, uskyldige og tvers gjennom nydelige jenta fått en helt spesiell plass i hjertet mitt. Selv om vi fortsatt vil møtes innimellom, er det ikke nok! Jeg vil ha henne her, i Trondheim, på samme skole og bare en fem minutters kjøretur unna! Ah, livet er kjipt av og til. Gonna miss'u pus.


Learning to fall

Jeg har hatt to blogger til nå, den jeg har nå og min første, nemlig martheah.blogg.no. Etter hvert ble det mye rot med den første bloggen, både med design, kategorier osv, så jeg ville ha en ny start. Da var det vanskelige å finne et passende bloggnavn...

Jeg tenkte på å ha navnet mitt, etternavnet mitt osv, men så kom jeg på ideen om å bruke en sangtittel. Jeg ville ikke ha noe skikkelig tilfeldig, men noe som faktisk kunne stå litt for det jeg mener eller tenker, og som kunne beskrive bloggen min. Etter en stund fant jeg en sang, nemlig learning to fall av boys like girls. Jeg hadde ikke hørt akkurat denne sangen før, men boys like girls har lenge vært en av mine favorittgrupper.

Da jeg så sangen syntes jeg det kunne bli et passende bloggnavn, fordi det beskriver på en måte litt den perioden i livet til ungdommer, og også mitt liv. Det er den tiden man prøver ut mye ting, og lærer av sine feil. What doesn't kill you makes you stronger, ikke sant?

I'm learning to fall, I can hardly breathe
When I'm going down don't worry about meOg så skader det jo ikke at vokalisten er dødskjekk heller da!

Åre sjokoladefabrikk

Syyykt


påskepause

Om ikke så alt for lenge drar jeg på påskeferie til Åre sammen med Anniken og familien min. VI har leid en hytte omtrent midt oppi skitrekket, så det blir sykt herlig å bare ta på seg ski og kjøre ned til bakkene!

Jeg aner ikke om det blir noe mulighet for å blogge i helga, men jeg skal se hva jeg får til! Uansett så ønsker jeg alle en KJEMPEFIN PÅSKE!

En harstadværing i huset


Ikke bra. IKKE. BRA.

Troll, vær deg selv - nok

Kveldens store utfordring er over: En hel bok gjort til et skuespill på tre uker. Det at den hele boka var ingen andre enn Henrik Ibsens Peer Gynt gjorde det ikke akkurat enklere.. Men jeg må ærlig innrømme at jeg er utrolig stolt av klassen min, den herlige klassen min som gjorde dette overraskende bra! Jeg er stolt av jentene som greide dansen vår kjempebra, jeg er stolt av Andrea som turte å synge forran alle, og jeg er stolt over alle de som hadde de store rollene, og lærte seg alle replikkene. Det er ganske mye å forvente av en gjeng delvis skoleleie (men dog supre) tiendeklassinger, eller hva? Nå gjenstår bare forestillingen forran resten av trinnet. (Kan man faktisk forvente to bra forestillinger på to dager?) Jeg kommer ihvertfall til å ha diverse setninger fra Peer Gynt på hjernen en stund framover.. Peer, du lyver!


Det skal ihvertfall ikke stå på kostymene!
Fra venstre: Christoffer, Malin, Marthe, Thivia, Marita, Kristine

starten på en ny blogg

Da var det gjort. Ny blogg, nye muligheter. Jeg merket hvor mye jeg begynte å savne hele bloggingen, men den forrige bloggen min var så rotete og fæl, så jeg tenkte å begynne helt fra scratch igjen. Håper denne bloggen vil bli bedre enn den forrige, og at ihvertfall noen kommer til å ville lese den innimellom. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste for å få den så bra og lesbar som mulig!hits