anbefalinger

STUDIO SECRETS

Fibre mascara primer - false lash effect

Tenkte jeg skulle bruke min kjedelige søndagsformiddag på å anbefale et sminkeprodukt! 
Jeg er nok ikke den eneste som bruker flere lag med mascara, for å få mer fylde og volum. Jeg har erfart at dette lett kan gjøre at vippene klumper seg, og da må man bruke mye tid på å korrigere dem igjen, før man blir fornøyd.

For et par uker siden fant jeg noe som skulle vise seg å blir redningen for meg, nemlig en primer fra L'OREAL! For meg fungerer den som det første laget med mascara, "basen" før det andre laget. Jeg har ganske lange vipper, så føler ikke den gjør dem særlig lengre. Det som derimot gjør denne så fantastisk er at den separerer vippene på en slik måte at det andre laget ikke klumper seg. Det sparer meg masse tid, og jeg får vippene jeg vil ha uten å måtte bruke mer en et par minutter. Virkelig et produkt jeg anbefaler :-)

Noen andre som bruker en primer under mascaraen, eller som har prøvd denne?

DEAD UNTIL DARK


Nå skal jeg legge med under dyna og slappe av! Lese litt i boka mi, før jeg sover et par timer. Har lest den en gang før, men det er lenge siden! Likte den godt forrige gang, så jeg tenkte jeg like greit kunne lese den igjen før jeg fortsetter på de andre bøkene. Har faktisk ikke sett så mange episoder av True Blood, men det blir vel etter jeg har lest noen av bøkene :-) Anbefaler den ihvertfall, vampyrer er jo ok? Heh, jeg liker dem ihvertfall godt! Bra bok hvertfall.

Ikveld skal jeg slappe av masse. Sove litt først nå, så blir det vel I Kveld Med Ylvis og noen episoder med Dexter. Har to episoder igjen av sesong 5, regner med jeg blir ferdig i løpet av kvelden. Klarer jo ikke å droppe å se det når det er så spennende på slutten?? I morgen er det OD-dag, så jeg kan sove lenge før jeg skal vaske kjøkkenskap og lage middag til familien. Ok jobb da :-) Hva skal dere på OD-dagen? Flere som er like late som meg og gjør litt i huset bare? :D

marthe

marthe

17, Trondheim

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits