BUSTEHUE

Ok hvorfor ser jeg gravid ut på i skyggen på det siste bildet?? Tar det som et tegn på at det er på tide å slanke seg litt. Hoho.

Ser ut som et troll på hodet, men altså.. Skylder på kameraet. Det måtte lades, så da måtte jeg prioritere en god powernap før autfait. Da går det som det må gå, og jeg våkner ikke akkurat fresh for å si det sånn. Dette blir nok et kjedelig innlegg, har ikke gjort noe som helst i dag. Lang skoledag, lagde middag og så.. har jeg ligget under dyna i sofaen med tven på og pcen ved min side. Det mest spennende var vel Frustrerte Fruer,  tirsdagenes høydepunkt! Burde dratt ut å jogge, men slasken gjorde jo da selvfølgelig ikke det. Dårlig samvittighet for det nå da, så får ta det igjen en dag!

Nå tar jeg snart natta, så jeg er klar for enda en lang skoledag i morgen. Skal heldigvis se film i morgen tidlig, så det blir nok helt greit. American History X innbiller jeg meg at jeg har sett før, men at jeg har godt av å se den igjen, da jeg ikke tror jeg fulgte med så veeldig forrige gang. Den er jo ganske bra, er den ikke?

Én kommentar

LEA REIFF

18.jan.2012 kl.00:27

Søte bilder av deg!

Skriv en ny kommentar

hits