HELLO DEBORAH

Ble veldig glad da jeg åpnet julegaven fra to venninner og blandt annet fant denne etterlengtede neglelakken fra Deborah Lippmann. Jævlig dårlige bilder, men den er ihvertfall i fargen Happy Birhtday, men på bildene har jeg brukt svart neglelakk under, noe jeg ihvertfall syntes ble veldig fint! 

I går var jeg på besøk til farmor på sykehuset, fordi hun har hatt hjerneslag. Ikke spesielt gøy, men bra å se at hun for det meste er den samme. Håper hun blir helt bra til slutt, selv om jeg har skjønt at det er stor sjangse for at man selv med opptrening ikke alltid blir bra igjen.. Resten av kvelden brukte jeg på å bake rundstykker (gikk overraskende bra??) og se ferdig sesong 4 av Gossip Girl. Pinte meg til å vente til jeg fikk dvd-en til jul med å se sesong 4, og det er jeg glad for at jeg gjorde! Chuck Bass er mannen i mitt drømmeliv, og med mine humørsvigninger for tiden klarte jeg ikke å stoppe å grine halve siste episode. Hoho, sånn kan det gå!

I dag sov jeg lenge, sto opp og spiste biff, og nå skal jeg straks dra til Marte, og vi skal slappe av masse ikveld, spise god mat, bake boller og starte på nytt med Gossip Girl sesong 1. Gleder meg, virkelig beste serien :-)

6 kommentarer

Julia og Lena

07.jan.2012 kl.17:35

Den var kjempe fin! :))

LEA REIFF

07.jan.2012 kl.18:08

Elsker den neglelakken!

Huong

10.jan.2012 kl.08:50

Oi, så utrolig stilig den var! :D Har fått helt dilla på neglelakk for tiden jeg.. Hoho

hege

10.jan.2012 kl.12:13

åååå happy birthday e så fin ^_^ æ har to deborah, men dem går faen ikke av med mindre du skrubbe i minst to tima xD

v i v i ▲ n

10.jan.2012 kl.21:15

Oh, Deborah Deborah <3

//Lykke til! Det kommer til å ta litt tid, men det blir virkelig verdt det! :D

Marthe

15.jan.2012 kl.13:39

Å, den er kul! :D

Skriv en ny kommentar

hits