LEI


Lei. Lei av å føle jeg ikke har noen å fortelle alt til. Lei av falskhet. Lei av å ikke vite hvem som jeg har i ryggen om jeg skulle trenge det. Lei av å føle meg så alene. Lei av å føle meg utenfor. Lei av å ikke passe inn. Jeg er så lei av alt akkurat nå. Håper virkelig det blir bedre i 2012, for sånn som dette orker jeg virkelig ikke at ting skal fortsette å være.

Jeg er god på å skjule følelsene mine, tror jeg. Jeg er ikke den som snakker om følelser og viser hva jeg mener. Jeg skyr konflikter, og holder meg stort sett unna sånt. Om jeg er lei meg gråter jeg alene, er jeg uenig holder jeg det inni meg. Jeg prøver jo å være glad og positiv. Klistrer på smilet før jeg går ut fra huset, og legger igjen alt det negative hjemme. Jeg smiler og sier alt er bra, selv om jeg aller helst vil rope ut at alt er jævlig.

Det at de fleste av mine beste venner ikke befinner seg i Norge dette skoleåret er vanskelig. (Selvfølgelig har jeg noen herlige venninner her også, og dere er så bra!)  Det er ikke det samme når all kontakt foregår over facebook og skype, og man uansett ikke forteller alt. Mye har forandret seg dette halvåret uten dem, og det er nå jeg virkelig føler jeg trenger dem. Fram til nå har det nesten bare vært gøy å høre alt de opplever, og fortelle om hva som foregår her, men nå vil jeg helst bare ha dem her slik at de kan oppleve ting med meg igjen. Det er fælt å vite at det er 5-6 måneder til jeg får se dem igjen. Norge er ikke det samme uten. Jeg savner dere sånn. 

7 kommentarer

Ellen

01.jan.2012 kl.19:46

aah, æ kjenne mæ igjen en god del her marthe! Kjempebra skreve :)
kjenner meg igjen ...

Mari N.

03.jan.2012 kl.01:43

Kjære søte dæ, æ e så inderlig gla i dæ. Du skulla bare visst! Om det e no så e det bare å si i fra, æ e her. Ikke glem det!

Gla i dæ <3

hege

03.jan.2012 kl.23:46

det går bra snart marthe, I promise you! <3

Arizona Dobra

04.jan.2012 kl.20:44

Martheee, everything's gonna be altight!! det e mange som føle det sånn, husk at du ikke e alein! :)

Huong

05.jan.2012 kl.22:16

Du er ikke alene.. Jeg klistrer på meg et smil og er veldig flink til å late som om alt er OK. Har hatt et såkalt PESS år i 2011, der jeg gikk gjennom utrolig mye uten å dele det med noen. Men så var det heldigvis noen som merket det til slutt, og da fant jeg ut at det var mye bedre å bare dele det med dem, bare for å ha noen å snakke med :)

vilde

20.feb.2012 kl.21:08

Marthe..Du veit at jeg ER HER, selv om jeg ikke er her fysisk. Du kan fortelle meg alt, og jeg er veldig glad i deg!

<3

Skriv en ny kommentar

hits