ÅRETS VINTERJAKKE - NÅ KAN SNØEN OG KULDEN KOMME!

Eneste grunnen til at jeg kan godta at det blir vinter er vel at jeg kan begynne å gå med den nye jakken min! Vil ikke bruke den når jeg kjører scooter i tilfelle jeg tryner om det er glatt, bløtt osv, så skal vente til det blir for kaldt til å kjøre, så jeg må ta buss! Er veldig fornøyd med den foreløbig, eneste som gjenstår å finne ut er akkurat hvor varm den er. Men det lover godt allerede!
Greit å ha en jakke som ikke så mange har, i og med at denne er kjøpt på horze.no. En nettbutikk for heste- og rideutstyr, men de har masse fine gensere og jakker også! Og det vises ikke at denne er beregnet for ridning heller, så går ikke rundt å føler meg som tidenes hestegeek til vanlig. Heh. Hest as <3<3 Eneste jeg har merket som gjør den mer ridevenlig er at den har to glidelåser på sidene som man kan åpne, slik at den blir mer komfortabel å sitte i en sal med. Kommer nok godt med når jeg drar oppover til Klopp på onsdag for å tilbringe noen dager av høstferien der. Er også meldt SNØ, så kanskje det blir rideturer i snølandskap. Blir nok herlig uansett!
Synes om jakken? 

2 kommentarer

hoff

17.okt.2011 kl.04:47

FOR EN NYDELIG VINTERJAKKE!

vil ikke akkurat si at æ treng det her i usa, brukt dagen min ut i shorts og t-skjorte og svetta, haha!! ikke vinter her enda da sjø!

MEN FOR EN NYDELIG VINTERJAKKE, kjempe misunnelig e æ!

savne dæ og satc datan vårres og browniesen vårres og alt!! i love u
digge den <3 digge dæ

Skriv en ny kommentar

marthe

marthe

17, Trondheim

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits