Har noen peiling på hva dette er?

Jeg er tilbake fra en ukes ferie på Gran Canaria, og har hatt det supert! Jeg har en del problemer med pc'en min, så bildemulighetene er desverre begrenset en tid framover til jeg enten får fikset den eller sendt den på reparasjon. Det vil si at jeg er uten redigeringsprogram på skolepc'en (som jeg føler er veldig nødvendig, liker ikke å legge ut bilder uten å redigere kontraster, lys osv) og at oppsummeringsinnlegg fra påska kommer senere!

Tilbake til overskriften: Når jeg var borte ble det en del soling, og den siste dagen fikk jeg plutselig et merkelig utslett eller noe på foten! Det ser helt forferdelig ut, og minner om solbrenthet. Problemet er at det nesten ikke kan være det, for det klør/svir ikke, og det er umulig at dette skjer i løpet av 5 timer når jeg i tillegg smurte meg nøye inn med solkrem når jeg merket at det kjentes litt rart ut i løpet av dagen. Om dere ser på bildene er det to striper der, som tyder på at jeg har fått noe av det mens jeg hadde på sandaler (De passer akkurat mellom lær-reimene på sandalene)

Jeg har vært innom mange forskjellige løsninger, alt fra soleksem til giftige blomster jeg har vært innom, men ingen ting ser ut til å stemme.. Derfor spør jeg dere, har noen noe som helst peiling på hva dette kan være?

Slik så det ut den første kvelden, da jeg kom hjem fra stranden. Glinsingen kommer fra en krem jeg smurte på.

Slik så det ut et døgn etterpå, når jeg hadde kommet hjem til Norge.

2 kommentarer

Marit

25.apr.2011 kl.22:54

spør helsesøstra på skolen imra :)

chalt

25.apr.2011 kl.22:57

du burde komme deg til doktoren, dere der ser ikke bra ut :S

Skriv en ny kommentar

hits