Feeling gratitude and not expressing it is like wrapping a present and not giving it

Når jeg våknet i morgest dag, hadde supre supermarie skrevet så fint om meg på bloggen sin! Det er så koselig at jeg har ikke ord. I tillegg blir det bart i posten på meg, kommer aldri til å føle meg verdig til å bruke den opp jeg..

Når jeg tenker meg om er det så utrolig mye annet jeg er takknemlig for. For det første bor jeg i Norge, bare det i seg må jo være tidenes luckyshot. Med min flaks burde jeg være født i Haiti eller i fattigste Afrika. Jeg er heller ikke av de fattigste i Norge, jeg og familien har nok penger til hus, mat, klær, ferieturer og det andre overfladiske. Jeg er heller ikke syk, astma og korte muskler telles ihvertfall ikke!

Sett bort i fra dette, må jeg si jeg er veldig glad for at jeg har de vennene jeg har. Selv om det kan virke litt overdrevent betyr de så utrolig mye for meg at jeg ikke har ord. Jeg vet at de stiller opp for meg uansett, og jeg håper de vet at jeg vil gjøre akkurat det samme for dem! Venner er jo den familien vi velger selv, og da har jeg verdens beste familie! Bare tanken på at flere av mine beste venner reiser til USA neste år kommer til å ta knekken på meg. Hvem skal jeg da gå rundt å oppføre meg retard med, spise alt for mye usunn mat med, og hvem skal da stå opp etter de har lagt seg fordi det er koseligere å sove over hos meg? Heldigvis er disse bare noen, og jeg er uansett så heldig at flere andre venner holder seg hjemme i verdens beste land. Uten dem hadde det for meg ikke vært det lenger!

I love you!

8 kommentarer

kristin

13.feb.2011 kl.21:09

i love you too verdens herligste !!! du e så flink til å skriv, min favorittblogg e du pusilura kjendisjentami

hannah

14.feb.2011 kl.14:15

<3

MARIA NGUYEN > MARIANG95BLOGGNO

14.feb.2011 kl.19:23

så søte bilder:D

MJ

14.feb.2011 kl.23:38

<3 i love u

hegepege

15.feb.2011 kl.04:19

omgg marthe! du skriv saa bra og har saa rett! WORD.COM xD !!!!!!!!!!!! no fikk ae lyst aa skriv ett fortsettelses innlegg ass!

<333

marthe

15.feb.2011 kl.17:01

hegepege: hege <3 gjør det, gjør det, gjennomfør det!!

Marit

15.feb.2011 kl.23:41

ntå, vennen min! æ vil alltid stå opp for dæ etter æ har lagt mæ! du e en av mine aller beste venninna, du ane ikke kor my æ vil savn dæ til neste år, du ANE ikke! trøste mæ med at dine uvana kommer mæ til nytte neste år; at du e opp hele nettern i helgan! med tanke på tidsforskjella passe det mæ utmerket! i love you <3 savne dæ masse allerede, og no møte æ dæ minst annahver dag :(

henriette

22.feb.2011 kl.12:58

fine bilder.

bli med på 'ukas blogg' på bloggen min..

Skriv en ny kommentar

hits