En ond sirkel

Jeg har lyst til å blogge. Det er morsomt, og jeg føler jeg gjør noe jeg har godt av, ihvertfall når jeg føler at jeg forbedrer skriveferdighetene mine. Jeg føler at jeg har massemasse å blogge om, flere ganger om dagen sitter jeg og tenker: Dette kunne blitt et bra blogg-innlegg! Det er bare en ting som stopper meg fra å gidde å bruke så mye tid på bloggen.

Det går an å finne unnskyldninger for å ikke blogge. Jeg har for mye lekser, jeg trener for mye, jeg har ikke bra nok kamera. Jeg kan ikke si noe på det. Jeg har mer enn nok tid til å blogge. Jeg mister bare motivasjonen når jeg føler at den eneste jeg blogger for er meg selv. (Og Marit da, men hun teller ikke. Hehehehe. Kødda. Loveyou.) Jeg blogger jo mest for min egen del, for at jeg skal ha noe å se tilbake på senere i livet, men jeg blir seriøst hoppende glad hver gang jeg får en ordentlig kommentar av noen jeg ikke kjenner. Ordentlig som i når noen faktisk leser innlegget og gir meg tilbakemelding, enten med noe så enkelt som "bra skrevet," eller når personen skriver sin egen mening om det innlegget handler om. Hver eneste kommentar betyr utrolig mye for meg, og om du kommenterer, så kommenterer jeg alltid tilbake. Jeg ser virkelig ingen grunn til å ikke gjøre det!

Dette føles som en slags ond sirkel. Jeg skriver innlegg, og er skikkelig motivert. Men plutselig er det ingen som kommenterer. Da gidder jeg ikke å blogge, ihvertfall ikke om ting som det er greit å få andre sine meninger om. Jeg har mange gode ideer om hva jeg kan blogge om, men om jeg først skal blogge om noe som jeg vet at jeg kunne tenkt meg å lese om på en blogg, vil jeg gjerne at noen skal lese det. Altså blir jeg å tenke at jeg bare skal komme litt mer inn i bloggingen først, så kanskje noen leser bloggen min når jeg legger ut et innlegg jeg har jobbet skikkelig med.

Sorry for rotete innlegg, men jeg ville bare få ut dette. Om jeg skjerper meg nå, vil dere kommentere mer? Er det i det hele tatt noen som har interesse av at jeg blogger?

Tumblr_l61nwtbqmn1qawqzoo1_500_large

10 kommentarer

karoline-rraaawrr.blogg.no-

10.sep.2010 kl.15:08

JEG ELSKER BLOGGEN DIN : D

marit <3

10.sep.2010 kl.15:18

høhø,, e æ liksom it bra nok æ da? kommentere på hvert eneste innlegg ca. OKEI GREIT DET SJØØØØØØ!

<3

Martine

10.sep.2010 kl.15:18

bra skrevve!

Karoline Haugeland

10.sep.2010 kl.15:20

Skjønner hvirkelig hvordan du har det, jeg har det akkurat slik selv. Vil gjerne at mange flere skal kommentere på innleggene mine, men du vet jo at blogg.no er korrupt. Raqid bestemmer hvem som skal på topplista eller ikke, VOE er kjøpt og betalt!

Sangpia Maren Amalie

10.sep.2010 kl.17:57

helt enig med dæ Marthe , derfor at æ ikke har nå my blogglyst!

Nikky

11.sep.2010 kl.16:04

skjønner, been there
Bra skrevet :)

Nikky

12.sep.2010 kl.13:18

hehe tusen takk hun, håper du hadde en fin lørdag:)

kristin

12.sep.2010 kl.20:00

fortsett å blogg pus !! bra skrevve og det her e favortitt bloggen min !!

EVEE

16.sep.2010 kl.07:37

Æ LES BLOGGEN DIN!!! ok da, æ kan kommenter mer.. må innrøm at æ ikke e så flink te det :(

Skriv en ny kommentar

hits