sydenshopping

Mallorca, som alle andre kjente sydensteder, var fylt med jallabutikker og alt-mulig-butikker. Likevel, innimellom alle butikkene fylt med fake klokker, strandvesker og bademadrasser, finnes det mange butikker med utrolig fine og ikke minst billige kjoler og accessories. Det ble litt tid til butikken i syden, men kresen som jeg er endre jeg ikke opp med så mye. (Kan også skyldes av at jeg var en del mer opptatt av mat der nede...) Men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte, nemlig en kjole og et par øredobber. 

Om du skal til Mallorca og vil shoppe, anbefaler jeg at du tar turen innom gammelbyen i Alcudia. Kjempekoselig liten by, med masse god mat og mangemangemange herlige butikker. Da snakker vi ikke jallabutikker, men ordentlige klesbutikker og skobutikker med mange fantastiske ting! Virkelig verdt turen!

Blogglysten har jo faktisk kommet tilbake litt, så ikke se bort i fra litt mer blogging framover! I kveld blir det nok chilling med jentene, film og godteri eller noe. Gleder meg :-)

Rosa blondejole, fra en kjempesøt butikk i Port d'Alcudia. Kostet 26 euro.


Øredobber kjøpt i gammelbyen i Alcudia. 

3 kommentarer

CHARLETTE

18.jul.2010 kl.15:40

skikkelig søt kjole. elsket detaljene :D

michelle / mird

18.jul.2010 kl.15:44

Nice! :3

Sangpia Maren Amalie

18.jul.2010 kl.15:51

øredobbene var kjempefine : - D

Skriv en ny kommentar

hits